Concordia Chiajna a încheiat aventura din Cupa României! Reacția lui Eugen Trică după eșecul cu ”U” Cluj și detaliul care poate schimba în bine traiectoria echipei în Liga 2

Răzvan STÎNGĂ 29 Sep. 2022, 21:41 Cupa României

Concordia Chiajna s-a oprit în play-off-ul Cupei României în acest sezon, pierzând, joi seară, pe teren propriu, în fața Universității Cluj. Formația din SuperLiga României a fost clar mai bună și s-a impus cu 2-0. La final, Eugen Trică a analizat prestația și înfrângerea ilfovenilor.

Concordia Chiajna, eliminată din Cupa României de Universitatea Cluj

Eugen Trică a declarat că echipa sa, cu puțin noroc, putea marca un gol cu Universitatea Cluj, dar nu a contestat succesul ardelenilor, care s-au calificat acolo unde tindeau, în grupele Cupei României. Succesul a fost adus pentru formația pregătită de Eugen Neagoe de Mamadou Thiam și Lorand Fulop, care au marcat în minutele 18, respectiv 59.

Trică, venit recent la Concordia Chiajna, aflat la primul duel oficial pe banca tehnică a formației din Ilfov, încearcă să lucreze în primul rând la mentalitatea jucătorilor săi, pentru că acesta a fost detaliul scos în față și după eșecul cu ”U” Cluj, așa cum a precizat și în urma amicalului cu Dinamo.

Eugen Trică, la interviul de la finalul partidei Concordia Chiajna – Universitatea Cluj, din Cupa României: ”Am permis adversarului să înainteze foarte ușor”

”Principalul” a remarcat că are în lot jucători valoroși, dar trebuie să formeze o echipă care să aibă încredere că poate reveni puternic în Liga 2 și să se califice în play-off-ul campionatului, pentru ca ulterior să lupte pentru o poziție cât mai bună.

Am început foarte temător partida, am permis adversarului să înainteze foarte ușor spre poarta noastră, a și marcat. Am început să jucăm fotbal după ce am primit gol, am avut și câteva ocazii importante zic eu. Raul Rusescu de două ori, Mediop de două ori, Voicu și el. Dacă nu marchezi, nu poți intra în joc.

Am întâlnit o echipă experimentată, de Liga 1, o felicit pentru calificare, felicit și jucătorii mei pentru că au jucat fotbal cât au putut, dar fotbalul nu se joacă pe momente, se joacă din primul și până în ultimul minut. Dar, lucrurile acestea se învață, învățăm toți din ele și trebuie să ne recuperăm pentru jocul de la Timișoara, unde trebuie să câștigăm.

Trebuie o schimbare de atitudine, jucătorii când intră pe teren trebuie să se gândească la victorie. Sunt condiții bune la Chiajna, iar lumea așteaptă multe de la echipă, dar și de la mine, de la antrenor. Încercăm să reglăm lucrurile din mers, important e să ne recuperăm. Felicit Universitatea Cluj pentru victorie”, a afirmat Eugen Trică la finalul duelului cu Universitatea Cluj, la microfonul DigiSport.

  • Concordia Chiajna: Chudy – R. Simion, Palmeș (cpt.), Stănică, Bușu (Leo. Alexandrescu 10′) – Ndiaye (Alb. Voinea 72′), Codrea, Pațurcă (Skytte 63′), Ad. Voicu (Vl. Mihalcea 63′) – Llullaku (Mustacă 72′), Rusescu
    Rezerve neutilizate: Chesneau – Călințaru, Maric, E. Oancea

Eugen Trică așteaptă un parcurs mai bun în Liga 2 pentru Concordia Chiajna 

Referitor la situația din Liga 2, Concordia Chiajna se pregătește pentru jocul de la Timișoara, cu Politehnica. Eugen Trică vrea victoria în jocul programat pentru duminică.

Avem de recuperat opt puncte (n.r.- față de locul 1), dar nu e nimic pierdut, mai sunt multe puncte puse în joc. Luptăm pentru fiecare joc, să câștigăm, Chiajna și-a dorit mereu să fie acolo sus, să prindă play-off-ul. Anul trecut echipa a fost la un pas să promoveze, nu renunțăm la luptă.

Campionatul e echilibrat, iar diferența e făcută de atitudine, e important cum abordezi meciurile. Abordezi cu gândul la victorie, ai atitudine, ai dorință, normal că victoria va veni”, a mai afirmat Eugen Trică.

Concordia Chiajna, pe locul 14 în Liga 2 înainte de etapa a 8-a

Concordia Chiajna este pe locul 14 în Liga 2 după șapte meciuri, cu 7 puncte, la egalitate cu locul 15, nou-promovata CSC Dumbrăvița. În etapa a 8-a, după partida din Cupa României cu Universitatea Cluj, ilfovenii vor întâlni, așadar, Politehnica Timișoara, pe terenul echipei de pe Bega.

Înainte de pauza pricinuită de meciurile naționalelor, în etapa a 7-a, Concordia Chiajna a pierdut duelul cu CS Comunal Șelimbăr, scor 0-1.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/play-off-cupa-romaniei-primul-meci-al-zilei-este-fc-brasov-fc-hermannstadt-de-la-ora-1600-echipele-calificate-in-faza-grupelor-19247214

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-brasov-a-chinuit-surpriza-primei-ligi-fc-hermannstadt-chiar-daca-a-jucat-75-de-minute-in-inferioritate-mutiu-i-a-dus-pe-sibieni-in-grupele-cupei-romaniei-19247287

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/dorinel-munteanu-mai-obosit-dupa-partida-cu-jiul-petrosani-decat-dupa-jocurile-din-liga-2-sc-otelul-calificare-pe-muchie-de-cutit-in-grupele-cupei-romaniei-foarte-mari-emotii-am-avut-la-p-19247189

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/flavius-stoican-a-eliminat-csm-resita-din-cupa-romaniei-si-si-a-amintit-de-perioada-in-care-a-antrenat-in-valea-domanului-19247211

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-badea-se-retrage-din-ddb-dupa-ce-suporterii-au-recunoscut-ca-vor-sa-scape-de-acesta-din-actionariatul-clubului-dinamo-ma-opresc-aici-19247193

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cs-ocna-mures-surpriza-actualei-editii-a-cupei-romaniei-dan-roman-conduce-echipa-din-liga-3-calificata-in-faza-grupelor-traim-ceva-unic-facem-istorie-19247121

Răzvan STÎNGĂ 29 Sep. 2022, 21:41 Cupa României
Pe aceeași temă