O veste bună pentru Rapid, într-o perioadă dificilă. Giuleștenii au toate șansele să beneficieze de Baza Pro Rapid. Dumitru Dragomir: ”Mi-a spus un consilier de la primărie”

Răzvan STÎNGĂ 18 Mar. 2021, 16:33 Liga 2
O veste bună pentru Rapid, într-o perioadă dificilă. Giuleștenii au toate șansele să beneficieze de Baza Pro Rapid. Dumitru Dragomir: ”Mi-a spus un consilier de la primărie”

Rapid are toate șansele ca pe viitor să beneficieze, din nou, de Baza Pro Rapid. După anunțul făcut de Primăria Sectorului 1, Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat că are informații că actualul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, vrea să ajute sportul, dar și Rapid printr-o inițiativă.

Dumitru Dragomir: ”Am auzit că doamna Clotilde vrea să ajute Rapidul şi vrea să pună în valoare Baza Pro Rapid” 

Dacă Primăria Sectorului 1 va reuși să ia Baza Pro Rapid în administrare, ea va fi reabilitată, întrucât în acest moment se află într-o stare de degradare vizibilă. E nevoie de investiții pentru a fi readusă, cel puțin, la standardele la care se afla în urmă cu mai mulți ani, când era folosită de Rapid.

Nu numai clubul de fotbal din Giulești se va folosi de bază, pentru că ea va fi readusă în circuitul sportiv și poate fi utilizată și de alți sportivi sau echipe din diverse sporturi.

Am auzit că doamna Clotilde vrea să ajute Rapidul şi vrea să pună în valoare Baza Pro Rapid. Asta ar fi una dintre cele mai mari surprize. Eu am o impresie bună despre doamna Clotilde, pentru că are sânge în instalaţie. Mie îmi plac ăştia cu personalitate. Mi-a spus un consilier al dânsei: «domnule, încercăm să luăm Baza Pro Rapid». Când am auzit… Ălalalt (n.r. – fostul primar, Daniel Tudorache) n-a reuşit şi a fost un primar care a iubit Rapidul”, a spus Dumitru Dragomir la Look Sport.

Pentru Baza Pro Rapid fusese proiectat un Plan Urbanistic Zonal

Baza Pro Rapid putea chiar să dispară, din cauza unui Plan Urbanistic Zonal luat în calcul de fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache. Din câte se pare, zona care cuprinde și baza de pregătire a echipei Rapid putea fi transformată în centru de afaceri.

Mai exact, acolo urma să se ridice, conform schiței care apăruse deja în vara anului trecut, mai multe hoteluri, dar și alte clădiri de birouri și ansambluri de apartamente.

Acțiunea era una ilegală, iar în acest sens trei asociații din București au început să ia primele măsuri, pentru ca procesul să fie blocat. Chiar Clotilde Armand, la acel moment europarlamentar, a fost cea care a sesizat ilegalitatea și a spus totul în spațiul public printr-o postare pe conturile personale de socializare.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/foto-jucatorii-rapidului-victimele-unei-noi-ironii-a-unui-grup-de-suporteri-care-a-mers-din-nou-in-regie-giulestenii-s-au-ales-cu-scutece-de-bebelusi-si-li-se-transmite-nu-va-mai-ccati-19174974

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marcel-pusacas-discurs-apasat-despre-situatia-de-la-rapid-are-ceva-in-adn-acest-club-se-incurca-singur-nu-a-crezut-in-nicolae-grigore-dar-nici-in-mihai-iosif-daca-merg-19174931

https://liga2.prosport.ro/seria-1/propunerea-lui-gigi-corsicanu-refuzata-de-victor-angelescu-liderul-suporterilor-rapidului-a-cerut-schimbari-majore-la-club-doua-plecari-un-nou-presedinte-si-alt-antrenor-exclusiv-19174925

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 18 Mar. 2021, 16:33 Liga 2
Pe aceeași temă