„O să fie cel mai greu meci pe care l-am disputat până acum”

Marius ANGHEL 13 Oct. 2012, 16:48 Liga 2
„O să fie cel mai greu meci pe care l-am disputat până acum

Antrenorul principal al FC Botoșani se așteaptă la un meci dificil duminică la Târgoviște. Aceșta și-a studiat adversarul din următoarea etapă a campionatului și susține că va fi un joc foarte dificil.

„O să fie cel mai greu meci pe care l-am disputat până acum, împotriva celei mai puternice echipe pe care am întâlnit-o până acum în campionat. Cei de la Târgoviște au obiectiv locurile 1-4. I-am văzut în meciurile disputate cu Otopeni acasă când au făcut 0-0 și în ultima etapă la Tulcea unde au pierdut cu 2-1, contrar cursului jocului. E o echipă care este sub presiunea rezultatelor. Cu siguranță vor da totul pe teren în jocul cu noi”
, a spus Cristi Popovici care a adăugat: „E o echipă cu câțiva jucători cu mare experiență. Rădoi care jucat la Sportul, Timișoara. Bobi Verdeș a jucat pe la Craiova, Pandurii, l-am avut și eu la Bacău în divizia A. Mai este Pătru care a cochetat cu liga I. Mai e portarul, un jucător Dobre care e foarte bun. Este o echipă care îmbină experiența unor jucători cu tinerețea altora. Ceilalți au 21, 22, 23 de ani. Sunt jucători care provin de la școala lui Gică Popescu”.

Boghian ratează meciul pentru că se căsătorește

Tehnicianul Cristi Popovici nu va conta pe atacantul Gabriel Boghian în partida de duminică de la Târgoviște deoarece acesta se căsătorește în week-end. Gabriel Boghian a fost învoit de antrenorul roș-alb-albaștrilor.

„Mărmăneanu a acuzat o întindere la antrenamentul de ieri. Vedem dacă se poate antrena normal. În plus, Boghian e ginerică sâmbătă și nu avea cum să facă deplasarea. Ema (Emanuele Mbela) și-a revenit”, a mai spus Cristi Popovici.

Sursa: Bt online

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 13 Oct. 2012, 16:48 Liga 2
Pe aceeași temă