O nouă echipă la Ploiești

09 Jan. 2009, 10:30 Liga 2
O nouă echipă la** Ploiești

În această dimineață, la ora 10:00, fanii lui FC Ploiești ar fi trebuit să se întâlnească cu primarul orașului prahovean și cu tehnicianul Valeriu Răchită (foto) într-o tentativă de a forma o nouă echipă a Ploieștiului.

 

Din păcate pentru fani, întâlnirea a început cu întârziere deoarece primarul Andrei Volosevici a fost reținut cu ședința Comandamentului de Iarnă.
De menționat faptul că presa nu a fost lăsată să asiste la această întâlnire.

 

Pe de altă parte, suporterii lui FC Ploiești vor organiza în această după-amiază un miting de susținere a tehnicianului Vivi Răchită, demis la începutul acestei săptămâni de către conducerea clubului din Liga a II-a.

Singurul care a luat cuvântul în cadrul întâlnirii avută cu suporterii a fost edilul Andrei Volosevici : „Suntem de acord să facem o echipă a Ploieștiului care să reînvie spiritul Petrolului și care să fie susținută de autoritățile locale”.

 

Foarte interesant este faptul că primarul a trimis o adresă către divizionara secundă SC FC Petrolul vis-a-vis de o altă adresă făcută de Petrolul în urmă cu un an prin care oferea acțiuni la echipă autorităților locale. Prin această nouă adresă, Primăria vrea să știe dacă oferta mai este de actualitate.

 

Altfel, mitingul organizat de suporterii formației FC Ploiești va avea loc în centrul Ploieștului începând cu ora 17:00.

Articol scris de Marian DIMA

09 Jan. 2009, 10:30 Liga 2
Pe aceeași temă