Număr hilar de abonamente vândute de Chindia pentru noul sezon! Poziție amuzantă a conducerii: ”Lumea o să cumpere după pauza competițională. Cu trei victorii, ne gândim la promovare”

Ionuț MARIN 23 Aug. 2024, 19:26 Liga 2
Număr hilar de abonamente vândute de Chindia pentru noul sezon! Poziție amuzantă a conducerii: ”Lumea o să cumpere după pauza competițională. Cu trei victorii, ne gândim la promovare”

Chindia a eșuat complet în relația cu suporterii după un sezon de Liga 2 ratat și o vară în care tăcerea și fereala au fost cuvinte de ordine la Târgoviște.

Clubul a pus în vânzare abonamentele pentru campionatul 2024-2025 după seria de înfrângeri consecutive în meciurile oficiale din debutul sezonului, încă un aspect al marketingului primitiv instalat lângă Turn.

Prețurile nu sunt mari, comparativ cu cele din 2023, însă lipsa unei strategii clare, lotul subțire din toate punctele de vedere și tot șirul de numiri cu evident caracter politic i-au alungat pe fani. Cu Șelimbăr (scor 2-1), la primul joc pe teren propriu din actualul sezon, s-au strâns doar câteva sute de oameni.

60 de abonamente, anunțul oficial al Chindiei, prin ”Conte” Bălașa

Singura mențiune despre numărul de abonamente vândute de club a fost făcută de team-managerul Cristian Bălașa, uns la Chindia după un periplu de un weekend în funcția de președinte la Gloria Buzău.

”Sunt 60 de abonamente vândute, dar dacă vom bate pe Unirea Ungheni și apoi pe Afumați, după pauza competițională lumea va veni în număr mare să cumpere”, a vorbit cel poreclit Conte într-o emisiune a postului Bazar TV moderată de fostul crainic al echipei din sezonul trecut, Ștefan Khalil.

Rămâne de văzut dacă la Târgoviște se va consemna o altă premieră mondială, după cea a montării gazonului înaintea construcției tribunelor, și anume ca spectatorii să-și cumpere abonamente pentru tot sezonul aproape de jumătatea campionatului regular!

Pentru că întreruperea vine după etapa a 5-a, când Chindia joacă acasă cu CS Afumați, iar următorul joc pe ”Eugen Popescu” e programat tocmai în etapa a 7-a.

Cristian Bălașa după meciul de fotbal dintre Chindia Târgoviște și CSC 1599 Șelimbăr, contând pentru Liga 2 Casa Pariurilor, desfășurat pe Stadionul Eugen Popescu din Târgoviște, luni 19 august 2024. © FOTO: Marius TUDOR/SPORT PICTURES

Se face și fan-shop-ul… din vorbe!

Într-un iureș al promisiunilor și optimismului fără argumente, Bălașa a promis că în curând va fi deschis și fan-shop-ul Chindiei. Ba chiar a transmis că a identificat și locația, totuși una provizorie, până când magazinul va fi mutat într-un spațiu de anvergură din centrul orașului.

”La fostul sediu al clubului se poate face, până găsim ceva în centru. Am fost, am vizitat locația, se pretează pentru ce ne dorim noi”, a vorbit Bălașa.

Cu câteva zile înainte, președintele Marcel Ghergu spusese că nu este oportun la acest moment să se discute despre deschiderea unui magazin și că clubul e aproape de colaps financiar.

Altfel, 2.300 de eșarfe imprimate de vechea și noua conducere – Marcel Ghergu, în 2023 – cu data retrogradării, 19 mai, zac acoperite de mucegai într-o magazie de la stadion. Au fost vândute într-o singură zi câteva sute, la meciul trist cu FC Voluntari, apoi s-au așternut nepăsarea și uitarea.

”A fost o exuberanță totală după meciul cu Șelimbăr. Băieții s-au descătușat. Putem să câștigăm trei meciuri la rând și să ne ducem acolo sus. Va apărea pe buzele tuturor cuvântul promovare” – Cristian Bălașa, team-manager Chindia Târgoviște

Foto: Marius Tudor / Sport Pictures

Ionuț MARIN 23 Aug. 2024, 19:26 Liga 2
Pe aceeași temă