Chilipir la bilete și abonamente în noul sezon pentru suporterii Chindiei! Cu 100 lei se vede tot sezonul. 30 lei, cel mai scump tichet de meci

Ionuț MARIN 06 Aug. 2024, 10:21 Liga 2
Chilipir la bilete și abonamente în noul sezon pentru suporterii Chindiei! Cu 100 lei se vede tot sezonul. 30 lei, cel mai scump tichet de meci

Chindia revine la o poziție de normalitate în relația cu suporterii, măcar la capitolul bilete și abonamente, după un sezon în care fuseseră, cel puțin inițial, prețuri ca în tururile preliminare ale cupelor europene la meciuri de acasă cu Unirea Slobozia sau CSC Dumbrăvița.

Astfel, tarifele care vor fi practicate pentru sezonul 2024-2025 sunt, în mare proporție, cam pe jumătatea celor anunțate vara trecută. Atunci, cel mai scump abonament, în zona centrală a tribunei acoperite, depășea 900 lei cu taxe de procesare și livrare, dar venea cu bonus o eșarfă în culorile clubului.

Cel mai scump bilet, la acea vreme, a costat 60 lei, în aceeași zonă. Chiar și așa, la primele două meciuri de pe teren propriu din stagiunea trecută stadionul a fost aproape plin, cu Steaua și Gloria Buzău.

100 lei, un loc în galeria Chindiei

Președintele clubului, Marcel Ghergu, reinstalat în funcția executivă de trei săptămâni, a anunțat, luni, 5 august, prețurile abonamentelor și biletelor, la o emisiune televizată, la Columna TV, înainte ca datele să fie postate pe canalele oficiale, însă aceasta este o practică des întâlnită, cel puțin în ultima vreme, la clubul din Târgoviște.

De notat că în urmă cu doar câteva zile, mai precis vineri, ofițerul de presă Florin Manea susținea, într-un cadru oficial – o conferință de presă la stadion – că nu are informații pe acest aspect.

Până la urmă, cel mai ieftin abonament pentru noul sezon va costa 100 lei, în sectoarele laterale ale tribunei neacoperite, unde s-a poziționat galeria. Pe centrul aceleiași tribune, un abonament va costa 200 lei, iar dincolo, la tribuna nouă, cea acoperită, vor fi carduri de 275 și 425 lei.

40 de suporteri la Clinceni

Chindia a fost încurajată de aproximativ 40 de fani la primul joc al sezonului, pierdut cu Metaloglobus, 2-3 la Clinceni, sâmbătă la prânz.

Fanii oaspeților au plătit 30 de lei intrarea și au fost plimbați de organizatori dintr-un sector într-altul, după ce porțile s-au deschis abia la 10:50, cu zece minute înainte de startul meciului.

În următorul joc, programat duminică, de la ora 17:00, Chindia va juca pe ”Ion Oblemenco”, contra celor de la FCU Craiova, retrogradată din Liga 1 la finalul stagiunii trecute.

  • 10, 15, 20 și 30 de lei vor costa biletele la meciurile Chindiei de acasă din sezonul 2024-2025
  • 30 lei a fost cel mai scump bilet la jocurile din Liga 1, disputate la Ploiești în perioada 2019-2023

Foto: Marius Tudor

Ionuț MARIN 06 Aug. 2024, 10:21 Liga 2
Pe aceeași temă