„Nu va fi ușor, ținând cont de actuala conjunctură de la Bacău”. Demisia lui Popovici i-a pus în gardă și pe brăileni

Marius ANGHEL 18 Nov. 2015, 14:16 Liga 2

Partida dintre Dacia Unirea Brăila și SC Bacău din etapa a 15-a a returului Ligii a II-a se va disputa sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 14:00. Meciul va fi televizat în direct de către DigiSport și DolceSport, astfel că ora de începere a fost stabilită de către cele două televiziuni. Brăilenii au început pregătirile în vederea acestui joc încă de luni după-amiază, iar la antrenamente au participat toți jucătorii.

„Nu avem probleme de lot chiar și Petean și Niță se antrenează cot la cot cu ceilalți jucători. Nu va fi ușor, ținând cont de actuala conjunctură de la Bacău, însă indiferent de replica formației vizitatoare, noi vom juca la victorie acest meci”, a declarat, citat de obiectivbr.ro, Vasile Popa, vicepreședintele Daciei Unirea.

Cristian Popovici, antrenorul echipei SC Bacău, și-a prezentat sâmbătă, după înfrângerea de pe teren propriu cu Dunărea Călărași, demisia, însă aceasta nu a fost acceptată de președintele Cristian Ciocoiu. „În urma analizei făcute la echipă, am decis că pentru Sport Club cea mai bună soluție este de a continua sub comanda lui Cristi Popovici”, a anunțat Ciocoiu.

Primul meci al etapei a 15-a, cel dintre Rapid București și Farul Constanța, se va disputa joi de la ora 19:00, celelalte patru partide din Seria I urmând a avea loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 18 Nov. 2015, 14:16 Liga 2
Pe aceeași temă