„Nu știu dacă ne avantajează sau nu decizia amânării”

18 Feb. 2012, 10:35 Liga 2

Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal a luat decizia ca startul returului Ligii a II-a să fie amânat cu o săptămână. Astfel, campionatul va începe în weekend-ul 9-11 martie, în loc de 2-4 martie, cum era programat inițial.

FC Farul va evolua în prima etapă a returului pe propriul teren, adversară fiind FCM Bacău, iar în etapa a doua se va deplasa la Ovidiu, în weekend-ul 16-18 martie.

„Nu știu dacă ne avantajează sau nu această decizie a Comitetului Executiv, important este să avem toate condițiile, adică terenul și vremea să țină cu fotbalul. Până la urmă cred că s-a luat o hotărâre înțeleaptă. Noi în prima etapă evoluăm pe propriul teren și avem nevoie de un teren fără zapadă și o temperatură mai bună”, a declarat antrenorul Viorel Tănase, pentru fcfarul.ro.

Lică: „Nu se putea juca fotbal în condițiile actuale”

În schimb, președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, s-a declarat mulțumit de luarea acestei decizii, despre care a spus că este de bun augur pentru toate echipele.

„Este o decizie pe care o aștepta toată lumea. Nu se putea juca fotbal în condițiile actuale, pentru că terenurile sunt în marea lor majoritate înghețate și trebuie ținut cont că multe deplasări nu s-ar putea face, din cauza drumurilor din România. Nu pot spune că suntem avantajați de această modificare în mod special, pentru că ne-am pregătit la fel ca toată lumea și vom aștepta la fel ca toată lumea încă o săptămână”, a declarat, pentru Cuget Liber, Marcel Lică.

18 Feb. 2012, 10:35 Liga 2
Pe aceeași temă