Nu s-au înțeles cu „Magiun”: „Nu vreau să le creez probleme în plus”

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 14:06 Liga 2
Nu s-au înțeles cu

Mult trimbitata venire a antrenorului Marin Barbu pe banca tehnica a divizionarei secunde Rapid Suceava a fost doar o fumigena mediatica ce a incins spiritele timp de fix trei zile. Chiar daca a condus din teren antrenamentul de ieri al „ceferistilor”, „Magiun” a anuntat ca nu s-a inteles in niciun fel cu oficialii gruparii de le Areni.

Aflat inca sub contract cu Astra Giurgiu, tehnicianul a spus ca este gata sa ofere oricand un sfat actualilor antrenori al Rapidului si a anuntat ca va fi prezent sambata, la meciul cu CS Buftea, doar din calitate de simplu spectator.

„Am discutat cu cei din conducere, dar nu ne-am inteles in niciun fel. Si nu este vorba doar de bani. Am inteles ca si cei din Primarie s-au suparat ca nu au fost consultati pe marginea venirii mele la Rapid. In aceste conditii, ce rost mai are sa vin, sa stau pe banca!? Nu vreau sa le creez probleme in plus celor de acolo. Si-au creat singuri destule pana acum. Daca Ted vrea sa-mi ceara un sfat, il ofer oricand cu placere. Sambata voi fi la Bucuresti si poate ajung la meciul cu Buftea, dar numai in calitate de spectator”, a declarat Marin Barbu pentru Gazeta de Suceava.

In ciuda situatiei din clasament, „Magiun” crede ca Rapid se mai poate salva de la retrogradare: „Mai au sapte jocuri de disputat, iar daca se strange un pic grupul de jucatori de acolo, echipa are sanse de salvarea de la retrogradare”.

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 14:06 Liga 2
Pe aceeași temă