„Nu ne va fi ușor, dar avem încredere că cele trei puncte vor rămâne la Botoșani”

Marius ANGHEL 20 Sep. 2012, 17:40 Liga 2

Antrenorul principal al FC Botoșani se așteaptă la un meci greu contra formației Farul Constanța. El consideră că principalul pericol este atacantul Sorin Ghițu. În schimb, Farul Constanța nu va putea conta pe ex-botoșăneanul Marius Matei.

„Farul Constanța este o echipă care se poate înscrie în lupta pentru primele locuri. Nu pentru locurile 1-2, dar pentru partea superioară a clasamentului. Au în componență jucători destul debuni și fac referire la Chițu care este golgheterul ligii a doua de vreo doi-trei ani. Și în etapa trecută a marcat două goluri. Mai au alți câțiva jucători cu experiență. Nu ne va fi ușor, dar avem încredere că cele trei puncte vor rămâne la Botoșani”, a spus Cristi Popovici care a adăugat: „Din punctul meu de vedere este un avantaj că nu va juca Marius Matei. El este un jucător valoros și care într-o zi bună poate pune în dificultate orice apărare”.

„Fac un apel către suporteri să vina în număr cât mai mare”

Tehnicianul botoșănean se așteaptă la un număr mare de spectatori la partida de vineri contra formației Farul Constanța. Cristi Popovici a solicitat sprijinul suporterilor și le-a transmis acestora să uite de meciul cu Rapid CFR Suceava.

„Fac un apel către suporteri să vina în număr cât mai mare. Să uite de meciul din prima etapă, cu Suceava. Să sperăm că echipa va merge din ce în ce mai bine. Nu putem da greutate victoriei de la Galați decât cu obținerea celor trei puncte în meciul cu Constanța”, a spus Cristi Popovici.

Pentru partida cu Farului Constanța, tehnicianul botoșănean nu va putea conta pe Răzvan Atudorei și Florin Acsinte. În ceea ce îl privește pe Bogdan Ghiceanu, acesta nu poate fi folosit deoarece nu este pregătit fizic.

„Nu vor fi mari schimbări în echipă. Din moment ce am câștigat la Galați nu pot surveni mai mult de una-două schimbări. Toți jucătorii sunt valizi, mai puțin Atudorei care s-a accidentat la antrenamentul de luni după amiază. Astăzi o să facă un ecograf la Suceava. Deocamdată este în program separat. De asemenea, Acsinte și Ghiceanu se pregătesc separate. Deocamdată nu are rost să discutăm de Ghiceanu. Vedem peste două săptămâni dacă își recapătă forma fizică în urma programului pe care i l-am dat”, a mai spus tehnicianul botoșănean.

Sursa: Bt online

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 20 Sep. 2012, 17:40 Liga 2
Pe aceeași temă