„Nu fac promisiuni, afirm doar că Farul va da totul la fiecare meci”

Marius ANGHEL 04 Sep. 2012, 15:30 Liga 2

FC Farul are, începând de azi, un nou antrenor principal. Alin Artimon a preluat banca tehnică a grupării de la malul mării. A semnat un contract pe un sezon cu drept de prelungire pentru încă unul.

„Nu fac promisiuni, spun doar că Farul va da totul pe teren la fiecare meci, va fi o echipă organizată. Sper ca prin joc să readucem lumea la stadion. Farul reprezintă maximum pentru acest oraș și dacă lumea nu vine la stadion atunci trebuie să ne facem griji. Eu am antrenat și cu 40 de mii de oameni în spate, dar și cu 300 de suporteri în tribune așa că sunt pregătit pentru orice situație”, Alin Artimon, antrenor Farul.

Cuplu cu „Barbone”

Fostul principal al marinarilor va rămâne în staff-ul tehnic el urmând a fi secundul lui Artimon.

„Sper ca venirea lui Artimon la echipă să aducă un suflu nou la echipă. Mă aștept să facem treabă bună împreună și să readucem lumea la stadion. Din punctul meu de vedere, sper că decizia luată este spre binele meu și al clubului. Sufăr mult pentru această echipă și m-au deranjat comentariile din meciul cu Sportul. Venirea noului antrenor cred însă că va schimba totul în bine”, Ion Barbu, antrenor secund Farul.

Artimon a salutat decizia lui Ion Barbu despre care a spus: „Nu cunosc prea bine seria I și din acest motiv mă bucur că Ion Barbu a decis să rămână alături de mine și sper ca împreună să facem treabă bună”.

Articol scris de Cristian BANCIU
Foto: Alexandru RAITA


EXCLUSIV! Artimon preia Farul!** Antrenorul a făcut deja primul transfer

După despărțirea de CSM Râmnicu Vâlcea, antrenorul Alin Artimon este de azi noul tehnician al Farului Constanța. Artimon va fi prezentat mâine, la ora 14:00, de șefii clubului de pe litoral, într-o conferință de presă.

Tot la Farul a ajuns și mijocașul vâlcenilor, Sergiu Popescu, care și-a reziliat tot azi contractul cu CSM. „Am simțit că nu mai sunt dorit la club după plecarea lui Artimon. Chiar dacă sunt mai departe de casă, nu avea rost să rămân și să nu îmi iau banii sau să fiu ținut pe tușă” a declarat Popescu.

Astfel, Vâlcea pierde printre degete singurul transfer important reușit în această vară de acționarul majoritar, Cătălin Rufă.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Marius ANGHEL 04 Sep. 2012, 15:30 Liga 2
Pe aceeași temă