„Nu este bine să ne subestimăm adversarul”

16 May. 2012, 13:27 Liga 2

Chiar dacă nu mai au obiective importante în acest sezon, fotbaliștii de la FC Farul luptă pentru singurul lucru care mai poate fi apărat: onoarea clubului și a tuturor celor care reprezintă și însumează simbolul fotbalului constănțean.

Astăzi, FC Farul înfruntă pe Gloria Buzău, în etapa a 27-a a Ligii a II-a, Seria I. Meciul se joacă pe stadionul „Farul”, de la ora 18.00.
Pentru antrenorul Farului, Ion Barbu, această partidă a căpătat o importanță deosebită, pentru că, o eventuală victorie ar fi cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi pentru aniversarea vârstei de 36 de ani, împlinită la începutul săptămânii.

„Vreau să câștig meciul cu Gloria. Deși nu jucăm contra unei echipe puternice, nu este bine să ne subestimăm adversarul și să facem afirmații dinainte. Totuși, cred că vom ieși de pe teren cu o victorie, dar trebuie luat în calcul și faptul că avem destule absențe în lot, Sandu și Sipovici sunt suspendați, iar Buzea, Dobre, Stegaru și Paraschiv sunt accidentați. Cu toate astea, va fi o bună ocazie pentru a vedea ce îmi pot arăta jucătorii mai puțin folosiți din acest sezon. Voi băga pe teren chiar și juniori, și sper ca aceștia să-mi demonstreze că am făcut o alegere bună”, a declarat antrenorul Ion Barbu.

Susținerea pentru antrenorul Farului vine din toate părțile, mai ales din partea președintelui executiv al clubului, Marcel Lică.
„Sunt convins că vom câștiga, diferența de valoare între Farul și Gloria Buzău este considerabilă. Trebuie să începem să urcăm iar în clasament, chiar dacă nu mai avem obiective importante, avem de apărat onoarea noastră. Sper ca jucătorii Farului să-i facă un cadou antrenorului Ion Barbu, printr-o victorie, cu ocazia zilei sale de naștere”, a spus președintele executiv Marcel Lică.

Sursa: Cuget Liber

16 May. 2012, 13:27 Liga 2
Pe aceeași temă