Nu e prințul din Yemen, sunt suporterii. Zamfir și-a dat acordul pentru a ceda acțiunile sale Ligii Suporterilor Rapidiști: „Ne-am înțeles”

Marius ANGHEL 11 May. 2014, 19:22 Liga 2

Mutare importantă la Rapid. În urma mai multor discuții cu Adrian Zamfir, suporterii giuleșteni, reprezentați prin Liga Suporterilor Rapidiști, au ajuns la o înțelegere cu acționarul majoritar, iar luni, cele două părți se vor întâlni pentru a oficializa preluarea acțiunilor de către Liga Suporterilor Rapidiști.

Informația a fost confirmată de Președintele LSR, Dumitru Negrei: „Vrem să ajutăm clubul. Jucătorii și-au demonstrat atașamentul față de club și au evoluat fără să fie plătit. Am purtat duscuții cu domnul Zamfir și am ajuns la un acord. Vom prelua acțiunile dânsului și așteptăm posibili investitori pentru a ajuta echipa”.

De mai multe zile, Zamfir se afla în negocieri cu un prinț din Yemen (foto mic, ambii în tribună la meciul cu Unirea) pentru a ceda clubul, însă după ce a fost contestat de fani la meciul cu Unirea Slobozia, șeful formației feroviare s-a hotărât să le cedeze acțiunile suporterilor.

Deschid un cont pentru donații

Pentru a asigura strictul necesar pentru funcționerea clubului în perioada imediat următoare, fanii vor să deschidă un cont în care susținătorii Rapidului să depună donații. În acest moment, Federația Română de Fotbal nu a acordat licența de funcționare a clubului pentru viitorul sezon al Ligii 1, însă vișiniii au depus apel și speră să schimbe această decizie.

„Sunt gata să le las suporterilor acțiunile pentru a face ce vor ei. Dacă nu le convin oamenii pe care s eu am încercat să-i aduc la club, atunci am luat decizia de a le ceda lor acțiunile. Să conducă ei cum vor
Adrian Zamfir – acționar majoritar Rapid

Articol scris de Victor STOICESCU
Foto: Alexandru HOJDA

Marius ANGHEL 11 May. 2014, 19:22 Liga 2
Pe aceeași temă