„Nu avem antrenor, nu avem condiții, suntem neplătiți de 23-24 de luni”

Marius ANGHEL 25 Mar. 2013, 10:59 Liga 2

Mai mulți jucători ai echipei Sportul Studențesc, printre care Dacian Varga, Viorel Ferfelea, Dean Beța și Daniel Lung, s-au plâns de problemele pe care le au cu finanțatorul Vasile Șiman.

Dacian Varga a fost liderul revoltei de la Sportul, acesta vorbind despre situația sa de la echipă, dezvăluind faptul că era nevoit să semneze de fiecare dată prelungirea contractului cu Sportul atunci când urma să fie împrumutat.

„Problema este gravă, nu avem antrenor, nu avem condiții, suntem neplătiți de atâta timp. Ne-am plâns la toată lumea. Domnul Dragomir nu are cum să ne ajute, pentru că noi nu ținem de Ligă. Mircea Sandu a spus că este alături de noi, dar că nu are cu ce să ne ajute.

Unii dintre noi au semnat niște hârtii, dar erau sume de genul 200, 300 de lei. La Comisii s-au mai pus însă niște zerouri în coadă. Eu nu am semnat niciun act, dar am cerut expertiză. Nu ne-am primit banii de 23 de luni, 24 de luni. Puneți înregistrarea, să vedeți de ce am rămas acolo. Nu ați auzit că el este acoperit, el face, este cel mai cel. Am spus, o mai spun încă o dată: eu nu eram lăsat să plec de la echipă, dacă nu semnam prelungirea. Ca să plec, eu semnam prelungirea.” a spus Dacian Varga pentru Sport.ro

Foto: Mihai TROFIN

Marius ANGHEL 25 Mar. 2013, 10:59 Liga 2
Pe aceeași temă