Vasile Miriuță, dezlănțuit după meciul dramatic cu Dunărea: „Ai condiții de liga a patra și vrei să rămâi în Liga 1”. Cum vede barajul cu „U” Cluj

Marius ANGHEL 03 Jun. 2019, 12:59 Campionat

FC Hermannstadt a câștigat dramatic, duminică, pe teren propriu, partida decisivă cu Dunărea Călărași, din ultima etapă a play-out-ului Ligii 1, scor 2-1, iar sibienii au terminat pe locul care îi duce la barajul cu „U” Cluj, pentru ultima șansă de a se menține în primul eșalon.

La finalul partidei de la Sibiu, Vasile Miriuță, antrenorul gazdelor, s-a arătat extrem de mulțumit de elevii săi. Conduși cu 1-0 cu șase minute înaintea finalului regulamentar și văzuți nevoiți să învingă pentru a nu retrograda direct, sibienii au întors soarta partidei prin golurile lui Tsoumou (85) și Lendric (90+6).

Miriuță a tras un semnal de alarmă conducerii cu privire la condițiile pe care le are la dispoziție la FC Hermannstadt. „De când eram jucător n-am mai trăit o așa bucurie. Ca antrenor nu mă pot lăuda cu așa ceva. Felicit jucătorii, spectatorii. Multă lume nu știe. Ai condiții de liga a patra și vrei să rămâi în Liga 1. E o minune că mai jucăm încă barajul. Vor fi două meciuri extrem de grele la baraj. „U” Cluj e o echipă cu tradiție, chiar am mulți prieteni de la „U”. Le-am zis că era mai bine pentru ei să fi promovat direct. Avem două meciuri extraordinar de grele, trebuie să ne bucurăm astăzi, dar de mâine să ne pregătim.

A fost 1-0, m-am uitat pe ceas, am văzut câte minute mai sunt, am zis că poate ne ajută Dumnezeu să egalăm repede și să ne ducem să marcăm al doilea gol. A ratat Tsoumou acea ocazie, a căzut cerul pe mine, dar cu acest public minunat și cu acești jucători fantastici ne-am dus mai departe și am câștigat”, a spus Vasile Miriuță, la Telekom Sport.

FC Hermannstadt o va întâlni la barajul pentru evitarea retrogradării pe „U” Cluj, cea care a încheiat pe locul 3 campionatul în Liga 2. Turul va avea loc pe 8 iunie și returul pe 12 iunie.

Miriuță riscă să fie suspendat după ce i-a dat cu pumnii în cap lui Filip

Totuși, FC Hermannstadt ar putea să nu-l aibă pe banca tehnică pe Vasile Miriuță la această dublă cu „U” Cluj.

În minutele de prelungiri s-a iscat o bătaie generală pe teren, una în care au participat atât jucătorii, cât și antrenorii. Dan Alexa a fost trimis în tribune, dar brigada de arbitri condusă de Ovidiu Hațegan nu a observat și gestul lui Vasile Miruță, antrenorul ardelenilor lovindu-l pe Steliano Filip cu pumnii în cap și în ceafă, în timp ce acesta era cu spatele. Cei doi au lucrat o perioadă împreună la Dinamo!

În cazul în care Comisia de Disciplină se autosesizează, Vasile Miriuță ar putea primi o sancțiune usturătoare. VIDEO cu incidentele în care Steliano e bătut de antrenor chiar pe teren.

CITEȘTE și: Moment halucinant în minutul 90 al partidei Hermannstadt – Dunărea 2-1! Blănaru l-a târât efectiv pe Benzar pe teren sub privirile jucătorilor: a primit cartonașul roșu pentru gestul său

Imagini șocante! Miriuță l-a bătut pe Steliano Filip, la finalul meciului Hermannstadt – Călărași! Antrenorul i-a dat mai mulți pumni în cap | VIDEO

Marius ANGHEL 03 Jun. 2019, 12:59 Campionat
Pe aceeași temă