Steaua a umilit-o pe Dinamo în prima etapă a play-off-ului Ligii a 4-a București. Carmen rămâne aproape de echipa lui Lăcătuș după succesul cu Progresul. Cum arată clasamentul

Marius ANGHEL 27 May. 2019, 21:29 Stiri

Astăzi, luni, pe stadionul Regie, s-au desfășurat meciurile din prima etapă a play-off-ului Ligii a 4-a București, iar principalele favorite și-au adjudecat toate punctele puse în joc. Steaua și Carmen s-au detașat în clasament și vor mai avea de disputat încă două partide pentru a știi care va fi reprezenta Capitalei la barajul pentru promovarea în Liga 3.

În primul joc al zilei, început la ora 16:00, Carmen a trecut de Progresul 2005 București cu 3-1. Narcis Ioniță (18, 52), cu o dublă, și Alexandru Nechita (40) au înscris pentru vicecampioana sezonului regulat, în timp ce pentru progresiști a marcat Marius Tudose (56).

Apoi, de la ora 18:30, în fața a circa 2.500 de fani steliști, a avut loc meciul dintre Steaua și CS Dinamo. Echipa antrenată de Marius Lăcătuș n-a avut nicio emoție în fața trupei lui Nicolae Badea, învingând-o cu 5-1. Cu toate că alb-roșii au avut pe teren jucători precum Dacian Varga sau Cristian Pulhac, aceștia s-au întrecut în gafe.

Lucas Caetano (6), Matheos Medeiros (15) și Florin Răsdan (22, 29 – pen.) au conturat o victorie clară încă din prima repriză. În partea secundă, golurile au venit târziu. Alin Robu (81) a punctat pentru o „manita”, în timp ce Dacian Varga (90+1) a înscris în prelungiri golul de onoare al dinamoviștilor.

În urma acestor rezultate, Steaua se menține pe primul loc, iar acum are 6 puncte, iar Carmen rămâne pe locul 2, cu 5 puncte. Progresul 2005 și Dinamo rămân cu punctajul cu care au început play-off-ul, adică 1, respectiv 0 puncte.

Programul următoarelor etape ale play-off-ului Liga a 4-a București:

joi, 30 mai
ora 16:00 > Dinamo – Carmen
ora 18:30 > Progresul – Steaua

duminică, 2 iunie
ora 16:00 > Progresul – CS Dinamo
ora 18:30 > Steaua – Carmen

Clasamentul play-off-ului Ligii a 4-a București:

1. Steaua București – 6 puncte
2. Carmen București – 5 puncte
3. Progresul 2005 București – 1 punct
4. CS Dinamo București – 0 puncte

Mostiștea Ulmu, adversarul de la baraj

Câștigătoarea play-off-ului va merge la barajul pentru obținerea promovării în Liga a 3-a, care va avea loc pe 15 și 22 iunie. Conform tragerii la sorți, reprezentanta Bucureștiului va întâlni campioana județului Călărași și va juca meciul retur pe teren propriu.

Călărașiul are deja stabilită campioana și reprezentanta la baraj. Mostiștea Ulmu va întâlni campioana Bucureștiului, pe Steaua sau Carmen. Steaua e campioana sezonului regulat și are un punct avans în play-off după desfășurarea primei etape dintr-un total de trei.

CITEȘTE și: Au fost stabilite cele 21 de meciuri de baraj pentru accederea în Liga 3. Adversarii pe care i-ar putea întâlni Steaua în lupta pentru promovare

Marius ANGHEL 27 May. 2019, 21:29 Stiri
Pe aceeași temă