Motivul pentru care nigerianul Nsima Peter a semnat cu Unirea Slobozia. Reacția vârfului african, cu peste 10 ani jucați în Suedia

Răzvan STÎNGĂ 12 Jan. 2023, 14:32 Liga 2
Motivul pentru care nigerianul Nsima Peter a semnat cu Unirea Slobozia. Reacția vârfului african, cu peste 10 ani jucați în Suedia

Unirea Slobozia a făcut o mutare surprinzătoare prin aducerea atacantului nigerian Nsima Peter, care a vorbit și despre alegerea făcută, de ce a preferat să plece din Suedia, unde a jucat ani de zile, 10, pentru mai multe cluburi și unde a avut evoluții destul de bune, chiar și în liga secundă de acolo.

Vârful african a recunoscut că proiectul de la Unirea Slobozia l-a atras, un club care până la urmă s-a luptat pentru promovare sezonul trecut, iar în această stagiune are același obiectiv, play-off-ul, iar ulterior atacarea primelor patru locuri din grupa pentru promovare.

Nigerianul Nsima Peter, despre motivul pentru care a venit la Unirea Slobozia

Abia sosit în România, fără să înceapă deocamdată pregătirile sub comanda lui Constantin Enache, Unirea Slobozia urmând să înceapă antrenamentele în câteva zile, Nsima Peter e convins că poate pune umărul la îndeplinirea obiectivului, atât prin experiența sa, cât și prin goluri.

Și discuțiile cu conducerea l-au convins pe atacant să accepte să vină în divizia secundă din România.

Am ales să vin la Slobozia pentru proiect, în concordanță cu ceea ce îmi doresc. Clubul are obiective îndrăznețe și cred că pot ajuta cu experiența mea, prin golurile mele. Cred că pot contribui la îndeplinirea lor.

În același timp, a contat și onestitatea, sinceritatea președintelui clubului (n.r. – Ilie Lemnaru), dar și a celorlați oameni de la Slobozia. A contat și asta în alegerea mea”, a spus noul atacant al Unirii Slobozia, într-o declarație trimisă de conducerea clubului pentru Liga2.ro.

Unirea Slobozia, cu gândul la play-off pentru al doilea an la rând

Unirea Slobozia ocupă locul 4 în Liga 2, cu 29 de puncte, la patru puncte în spatele liderului Steaua. În același timp, formația lui Enache e la două puncte de locurile 2 și 3, Politehnica Iași și SC Oțelul, dar are un avans de patru puncte peste poziția a 7-a, FK Miercurea Ciuc.

În etapele rămase de jucat în sezonul regular din Liga 2, Unirea Slobozia le va mai întâlni pe Steaua (acasă), Gloria Buzău (deplasare) și FC Brașov (acasă).

Suntem în obiectiv și încercăm să menținem obiectivele. Presiunea e destul de mare pentru fiecare. Fiecare meci a fost important pentru noi și normal că a lăsat urme.

Câteodată reziști, dar mentalul e așa de sensibil că sunt ușoare scăpări”, a spus Constantin Enache despre la finalul anului trecut și ce urmează pentru Unirea Slobozia în 2023.

Foto: Unirea Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-o-noua-achizitie-19257619

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-amicalelor-unirii-slobozia-ialomitenii-si-au-stabilit-ca-adversari-si-trei-formatii-din-liga-2-19257601

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucator-de-la-unirea-slobozia-prezent-la-reunirea-petrolului-a-evoluat-putin-pentru-ialomiteni-dar-are-sansa-sa-il-convinga-pe-nae-constantin-si-sa-urce-in-prima-liga-19257158

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Jan. 2023, 14:32 Liga 2
Pe aceeași temă