No Materazzi! Delta vrea antrenor român din noul val

29 Mar. 2012, 14:21 Liga 2
No Materazzi!** Delta vrea antrenor român din noul val

UPDATE Într-o declarație exclusivă pentru Liga2.ro, președintele Haralambie Meregiu a anunțat că numirea lui Materazzi senior pe banca Deltei este doar un zvon nefondat. Oficialul tulcenilor a admis că acest nume i-a fost propus de către un impresar, dar nu a fost luat în calcul niciun moment, în primul rând din cauza vârstei înaintate și al doilea rând din cauza perioadei care ar fi fost necesară pentru adaptarea la România.

Opțiunile Deltei sunt în acest moment doi tineri antrenori din noul val, ambii fără contract, însă Meregiu a preferat să păstreze secretul asupra numelui celor doi, spunând doar că sunt tehnicieni cu experiență la nivelul Ligii a II-a. Interesant de spus că cei doi au rămas în „finală” dintr-o listă de peste 10 nume care au fost în cărți pentru banca tulcenilor.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ


Giuseppe Materazzi, antrenorul în vârsta de 66 de ani, tatăl campionului mondial Marco Materazzi, a semnat un contract cu Delta Tulcea, echipa aflată pe locul 3 în liga secundă.

Materazzi a mai avut o experientă în România. În 2010 a semnat cu FC Brașov, dar și-a dat demisa după doar trei zile.

CV-ul lui Giuseppe Materazzi este impresionat. De-a lungul carierei, a mai antrenat echipe ca Bari, Lazio, Sporting Lisabona și Cagliari.

Obiectivul impus de conducere este promovarea în Liga I.

Sursa: Sport.ro

29 Mar. 2012, 14:21 Liga 2
Pe aceeași temă