Nicolae Badea se retrage din DDB după ce suporterii au recunoscut că vor să scape de acesta din acționariatul clubului Dinamo. ”Mă opresc aici”

Robert JUGRAVU 29 Sep. 2022, 14:31 Liga 2
Nicolae Badea se retrage din DDB după ce suporterii au recunoscut că vor să scape de acesta din acționariatul clubului Dinamo. ”Mă opresc aici”

Nicolae Badea (73 de ani – foto) și-a anunțat retragerea din programul Doar Dinamo București, entitatea care o ține în viață de câțiva ani pe Dinamo.

Dinamo supraviețuiește, însă doar grație suporterilor din DDB și a oamenilor de afaceri apropiați de gruparea din ”Ștefan cel Mare”. În lipsa unui finanțator real, fanii au fost nevoiți să pună mână de la mână pentru a contribui la buget, iar printre cei care a băgat mâna în buzunar în ultimii ani este și fostul acționar Nicolae Badea.

Șeful Computerland a hotărât, acum, să spună stop colaborării cu programul inițiat de suporteri.

Nicolae Badea se retrage din DDB

Dinamo pierde din nou ajutorul financiar venit din partea lui Nicolae Badea, care a hotărât să se retragă din Programul DDB, anunță Fanatik.

Omul de afaceri a renunțat să se mai implice financiar acum, când echipa este în Liga 2 și are rezultate modeste.

”Da, e adevărat, mă retrag din Programul DDB! Sunt sigur că vor veni în locul meu alți dinamoviști care să construiască un viitor mai bun acestei grupări. Eu mă opresc aici.

Am achitat în avans cotizația VIP pe tot anul, sper să le folosească mica mea contribuție. Programul DDB a avut multe momente când merită aplauze, dar și acțiuni mai puțin inspirate. Le urez mult succes!”, a declarat Nicolae Badea, potrivit sursei citate mai sus.

Omul de afaceri care în trecut a fost unul dintre principalii acționari ai clubului Dinamo și-a făcut propria echipă în Liga 4, ACSFC Dinamo. Badea urmărește promovarea în al treilea eșalon cu noua sa formației, astfel că l-a instalat în funcția de antrenor principal pe fostul jucător la Steaua sau Dinamo Andrei Cristea, debutant în această meserie.

  • De curând, Doar Dinamo București confirma că intenționează să preia tot pachetul majoritar de acțiuni al clubului Dinamo, urmând să îi elimine, astfel, din schemă pe Dorin Șerdean, principalul acționar, și pe Nicolae Badea, deținător a circa 7 la sută din acțiuni.

Foto: Răzvan Lupică / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ddb-vrea-sa-preia-pachetul-majoritar-de-actiuni-al-clubului-dinamo-reusim-sa-scapam-de-actionarii-balast-si-de-dinamo-badea-19246589

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/dinamo-vrea-revansa-in-fata-echipei-viitorul-pandurii-ovidiu-burca-nu-concepe-ratarea-grupelor-de-cupa-romaniei-traditia-ne-obliga-sa-mergem-mai-departe-analiza-jocului-de-la-targ-19246606

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-nevoita-sa-plece-din-bucuresti-dupa-sanctiunea-dictata-de-frf-unde-vor-disputa-cainii-urmatoarele-doua-partide-de-pe-teren-propriu-19246601

Robert JUGRAVU 29 Sep. 2022, 14:31 Liga 2
Pe aceeași temă