Nedelcu: „Decizia e luată, mă retrag”

Marius ANGHEL 07 Aug. 2013, 15:03 Liga 2
Nedelcu:**

Giani Nedelcu, patronul FC Farul, a declarat, ieri, că se retrage de la club, întrucât nu a primit de la Gheorghe Bosînceanu, fostul conducător al clubului, hârtie prin care acesta renunță la suma de 9 milioane de euro pe care o are de primit de la gruparea constănțeană.

„Decizia e luată. Mă retrag! Voi vorbi peste 2-3 zile cu jucătorii și vom stabili exact ce va urma. Nu se poate termina totul așa repede, azi m-am retras și mâine se pune lacătul. Nu mi-e ușor, m-am atașat de Farul. Trebuie să ne organizăm. Oricum, în perioada următoare, echipa își continuă programul obișnuit. La club, se ocupă de probleme președintele Neculai Tănasă și antrenorul Ion Răuță”, a declarat Nedelcu.

Astăzi, Farul va susține o partidă de verificare, întâlnind la Constanța, pe arena principală, de la ora 18.30, ACS Callatis 2012 Mangalia (Liga a III-a). Cele două echipe au discutat de principiu și pentru un al doilea amical, pentru sâmbătă, de la ora 10.00, la Mangalia, însă, în lumina ultimelor evenimente de la Farul, acest meci e cu semnul întrebării.

În ceea ce privește efectivul de jucători, echipa constănțeană nu îi mai are la pregătire pe cei doi paraguayeni, stoperul David Robles și atacantul David Cardozo. După ce au fost testați la câteva antrenamente și în repriza a doua a partidei Farul – Rapid Fetești 2-1, sud-americanii nu s-au mai prezentat la echipă, fără a-l înștiința pe Ion Răuță, care dorea să-i mai testeze, în special pe vârf.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 07 Aug. 2013, 15:03 Liga 2
Pe aceeași temă