Nedelcu a bătut palma cu Nanu: „A considerat, probabil, că avem un proiect pe termen lung mai bun decât cel de la Craiova”

Marius ANGHEL 25 Feb. 2014, 16:45 Liga 2
Nedelcu a bătut palma cu Nanu:**

Patronul FC Farul Constanța, Giani Nedelcu, a declarat, marți, că a ajuns la un acord cu tehnicianul Ștefan Nanu pentru preluarea funcției de antrenor principal al grupării dobrogene, transmite corespondentul Mediafax.

„M-am înțeles în proporție de sută la sută cu Ștefan Nanu pentru a veni și prelua pe Farul. Mâine va ajunge la Constanța și probabil că va conduce și primul antrenament. Îi voi propune un contract pe doi ani și jumătate. A ales Farul pentru că a considerat, probabil, că avem un proiect pe termen lung mai bun decât cel de la Craiova, unde se poate realiza mai bine ca antrenor”, a spus Nedelcu.

Giani Nedelcu a afirmat că obiectivul echipei este calificarea în play-off-ul de promovare în prima ligă. „Ne propunem să câștigăm fiecare meci, iar gândul nostru este să prindem play-off-ul și să luptăm pentru primele două locuri. Secundul lui Nanu va fi Narcis Mohora”, a completat Nedelcu.

Vineri, patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a anunțat că l-a înlocuit pe antrenorul italian Nicolo Napoli cu tehnicianul Ștefan Nanu, care va fi ajutat de secunzii Dragoș Bon și Florin Dumitru.

„Noul antrenor al echipei de fotbal Universitatea Craiova este Stefan Nanu. Acesta va fi ajutat de Dragoș Bon si Florin Dumitru”, se arată pe site-ul oficial al clubului oltean.

Ultima dată antrenor al echipei Minerul Motru, Nanu fusese numit în luna ianuarie director sportiv al FC Universitatea.

După disputarea a 17 etape din Seria I a Ligii a II-a, Farul ocupă locul 9, cu 15 puncte, la trei puncte de poziția a șasea, ultima care asigură accederea în play-off, ocupată în prezent de Gloria Buzău.

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 25 Feb. 2014, 16:45 Liga 2
Pe aceeași temă