Nebunia continuă în Copou! Enache a fost reconfirmat în funcție și a condus antrenamentul

Marius ANGHEL 09 Oct. 2013, 16:07 Liga 2
Nebunia continuă în Copou!** Enache a fost reconfirmat în funcție și a condus antrenamentul

Dat afară luni noaptea de la echipă, antrenorul Costel Enache a fost reconfirmat azi dimineață în funcție după o discuție cu primarul Gheorghe Nichita și a condus antrenamentul de după-amiază al echipei.

Fiecare zi ce trece confirmă tot mai mult haosul instaurat de câteva săptămâni la clubul ieșean. Demis pentru a doua oară de președintele Florin Prunea într-un interval de două săptămâni, antrenorul Costel Enache a fost reconfirmat, nu se știe până când, după discuție purtată miercuri în biroul primarului Iașiului Gheorghe Nichita. Acesta din urmă i-a chemat la discuții pe președintele Florin Prunea și pe antrenorul Costel Enache, iar la finalul unei ședințe de o oră s-a decis ca tehnicianul să rămână pe banca tehnică, cel puțin până  la întrunirea Comitetului Director.

După întâlnirea cu primarul, antrenorul Costel Enache și-a prezentat punctul de vedere privind situația existentă la club.
„Nu e OK ce s-a întâmplat în ultimele zile, și mă refer la faptul că mi s-a solicitat rezilierea contractului, dar am convenit că trebuie să găsim problemele existente în jocul echipei și să dregem situația. Concluzia acestei discuții o va lua Comitetul Director, când se va întruni. Eu sunt crescut în mediul acesta. Sigur, nu pică prea bine pentru mine, dar nu trebuie să mă afecteze prea mult acest aspect. Nu e în regulă, sunt un pic bulversat, e imposibil să nu te afecteze astfel de întâmplări, dar nu mă poate dărâma. E adevărat, această stare poate aduce o neliniște la echipă. Dacă nu mă tem că s-ar putea repeta acest lucru? Așteptăm decizia Comitetului Director și sper să punem la punct și acest aspect. E posibil orice la această ședință, inclusiv să fiu demis”.

Enache a comentat și relația sa cu președintele Prunea: „Amândoi suntem oameni de fotbal. Luni noapte a avut loc o discuție individuală între noi, dar deciziile se iau în cadrul unui Comitet Director. Nu avem nimic de împărțit, pot lucra cu Florin Prunea. Eu nu pot să-mi aleg conducătorul. E posibil ca acea decizie pe care el a luat-o să-i fi fost transmisă. Sper ca toate cele întâmplate în ultima perioadă să producă un șoc pozitiv la echipă”.

Privitor la jocul echipei, tehnicianul nu-și explică diferența dintre jocurile amicale și cele oficiale. „Sunt nemulțumit de diferența mare dintre evoluțiile din meciurile amicale și cele oficiale. Nu pot să spun că mă simt trădat de unii jucători, dar sunt câțiva care m-au dezamăgit. Nu pot să fac o analiză în fața jurnaliștilor privind jocul echipei, asta ar însemna să dau nume de jucători și nu vreau să fac acest lucru. O voi face în Comitetul Director. Îmi reproșez că nu am putut să-i motivez psihic pe jucători pentru a avea o mentalitate de învingători”, a precizat Costel Enache.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 09 Oct. 2013, 16:07 Liga 2
Pe aceeași temă