Nae Constantin nu întoarce și celălalt obraz și îi pălmuiește din vorbe pe ”hateri”: ”Ăstia sunt oamenii!”. Antrenorul Petrolului, reacție pentru contestatari

Andrei PASCU 12 Dec. 2021, 18:05 Liga 2
Nae Constantin nu întoarce și celălalt obraz și îi pălmuiește din vorbe pe ”hateri”: ”Ăstia sunt oamenii!”. Antrenorul Petrolului, reacție pentru contestatari

Nicolae Constantin nu a fost primit prea bine de anumiți fani ai Petrolului, dar și acum continuă să fie criticat. După o lungă serie foarte bună de rezultate și cu echipa în fruntea Ligii a 2-a, criticile nu contenesc.

Antrenorul a recunoscut că a fost considerat o variantă slabă de ”principal” când a venit la Petrolul, iar o parte din suporteri și-a spus părerea în mediul online.

Nicolae Constantin: ”Mă afectează, dar trebuie să încep să nu mai citesc. Uitați-vă la Instagram-ul Petrolului sau pe pagina oficială” 

Nicolae Constantin a simțit acele critici, vorbele dure la adresa sa, dar nici acum nu a uitat definitiv cele întâmplate. A afirmat că nu a avut parte de susținerea la care se aștepta, dar nici acum lucrurile nu sunt văzute pozitiv de câțiva dintre așa-zișii suporteri ai ”lupilor galbeni” sau de către cârcotași.

Antrenorul și-a amintit, la finalul programului de Liga 2 din acest an, de cele întâmplate în meciul cu FC Hermannstadt, pierdut de Petrolul. Ploieștenii au fost acuzați că au cedat intenționat, că au trântit meciul, anumite voci susținând că relația naș-fin dintre el și antrenorul formației din Sibiu, Marius Măldărășanu, a dus la trucarea partidei respective.

Eu greșesc că citesc toate lucrurile, toate comentariile. După meciul cu Sibiul, au fost acuzații de blat. Spuneau că bine că nu am câștigat noi, că Petrolul are de unde pierde puncte. Ei se legau de declarația lui Măldărășanu, că e nașul cu finul. Ăstia sunt oamenii! Mă afectează, dar trebuie să încep să nu mai citesc.

Uitați-vă la Instagram-ul Petrolului sau pe pagina oficială, când am fost instalat antrenor, cu reacții. «Retrogradăm anul ăsta», «N-avem nicio șansă», «Cine-i ăsta?». Apoi spuneau despre jucători «Cine-i aduce pe ăștia aici?».

La primul meci câștigat, au spus «Am bătut, dar nemeritat». Am pierdut la Metaloglobus, au zis «Ăștia suntem! Trebuie să-i dăm afară». Și tot așa”, a spus Nicolae Constantin, pentru Digi Sport.

Cu trei etape rămase din sezonul regular, Petrolul are nouă puncte peste locul 3 

Dincolo de criticile care i se aduc lui Nicolae Constantin, el a reușit să plaseze echipa pe locul 1 la finalul meciurilor din acest an, iar când mai sunt trei etape din sezonul regular, ploieștenii au un avans de nouă puncte față de locul 3, Concordia Chiajna.

O diferență care și în play-off va cântări mult, mai ales pentru faptul că punctele nu se înjumătățesc, iar primele șase intră în grupa pentru promovare cu întreg punctajul acumulat în sezonul regular.

În 2022, în sezonul regular, cu biletele pentru play-off în buzunar, ploieștenii le vor mai întâlni pe Politehnica Timișoara (deplasare), FC Buzău (acasă) și Unirea Constanța (deplasare).

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/detaliile-interesante-din-liga-2-dupa-16-etape-selimbar-cele-mai-multe-puncte-adunate-dupa-ce-a-fost-condusa-unirea-constanta-cei-mai-multi-jucatori-rulati-steaua-cea-mai-batrana-echipa-capito-19214029

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugeniu-cebotaru-nu-e-tentat-de-transferul-in-liga-1-mijlocasul-petrolului-pune-propunerile-pe-hold-sufletul-meu-a-ales-sa-vina-aici-nu-ma-gandesc-sa-plec-19213795

https://liga2.prosport.ro/seria-1/discurs-cat-se-poate-de-sincer-al-eroului-eugeniu-cebotaru-dupa-victoria-cu-u-cluj-mi-am-cerut-scuze-la-final-dar-pe-teren-nu-ai-mama-nu-ai-tata-veteranul-petr-19213768

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-este-a-doua-echipa-calificata-matematic-in-play-off-ul-ligii-2-u-cluj-mai-are-de-asteptat-dupa-ce-a-pierdut-la-ploiesti-cine-poate-fi-surpriza-19213720

 

 

Andrei PASCU 12 Dec. 2021, 18:05 Liga 2
Pe aceeași temă