Nae Constantin cere transferuri imediate la Recea: ”Mi-aș dori să vină mulți jucători valoroși. Nu avem cel mai bun lot”. Antrenorul a trecut repede peste victoria cu Rapid

Răzvan STÎNGĂ 29 Sep. 2020, 15:44 Liga 2
Nae Constantin cere transferuri imediate la Recea: ”Mi-aș dori să vină mulți jucători valoroși. Nu avem cel mai bun lot”. Antrenorul a trecut repede peste victoria cu Rapid

Fotbal Comuna Recea a obținut primul succes din Liga 2, chiar la primul meci după înlocuirea antrenorului Ciprian Danciu cu Nae Constantin. Noul ”principal” al maramureșenilor a învins echipa pentru care a evoluat ca jucător, Rapid, cu 2-1. Chiar dacă a bifat un succes important, în contextul în care formația din Recea avea eșecuri pe linie, Nae Constantin a declarat că are nevoie de câteva transferuri până se închide perioada de mercato.

Nae Constantin: ”Recea nu are cel mai bun lot pe care mi l-aș fi dorit” 

A recunoscut că lotul nu este cel mai bun, că mai are nevoie de îmbunătățiri pe anumite posturi. Până atunci însă, va încerca să se descurce cu jucătorii pe care îi are la dispoziție și să scoată cât mai mult din potențialul lor.

Eu mi-aș dori să vină la echipă cât mai mulți jucători valoroși, ca să am de unde alege. În momentul în care vor mai veni fotbaliști, ei vor fi bine veniți. Momentan ne descurcăm cu ce avem și încercăm să-i facem pe jucătorii pe care-i avem în lot să evolueze la potențialul lor maxim. ACSF Recea nu are cel mai bun lot pe care mi l-aș fi dorit, oricând este loc de mai bine. În acest moment lucrăm cu materialul clientului”, a declarat Nae Constantin, citat de Axa News.

Nae Constantin: ”Putem aduce și puncte din deplasare, de pe orice teren” 

Referitor la victoria surpinzătoare cu Rapid, Constantin nu este foarte entuziasmat, declarând că acesta este doar începutul, iar dacă succesul nu va fi urmat de un altul cât mai repede, atunci Fotbal Comuna Recea va continua să ocupe ultimele locuri în Liga 2. Este însă convins că va veni și prima victorie pe teren advers.

Campionatul este lung, important este că am pus primele puncte la zestrea aia de > pe care o aveam și sperăm ca de acum încolo să obținem și alte victorii, indiferent de numele adversarului pe care îl vom avea în față. Liga 2 este foarte echilibrată. Încă n-am văzut o echipă care să se detașeze prin joc. Înainte de meciul cu Rapid era un ecart de 10 puncte între cele două echipe, dar pe teren nu cred că s-a văzut că ar fi vreo mare diferență între noi și ei. Putem aduce și puncte din deplasare, de pe orice teren. 

Din păcate, Akhmatov a luat cartonaș roșu în meciul cu Rapid și va fi suspendat. Este o pierdere mare pentru noi, dar ne bazăm pe ceilalți jucători din lot și vom pregăti meciul de o asemenea manieră încât să obținem maximum posibil”, a mai declarat antrenorul maramureșenilor.

Fotbal Comuna Recea are următorul meci cu U Craiova 1948 SA 

Fotbal Comuna Recea a terminat etapa a 5-a pe locul 19 din 21 de echipe. Înaintea succesului cu Rapid, înregistrase următoarele rezultate: 0-1 cu Csikszereda, 0-3 cu Dunărea Călărași, 3-4 cu Viitorul Pandurii, 0-2 cu CSM Slatina.

În runda a 6-a, Fotbal Comuna Recea va juca pe teren propriu, cu o altă pretendentă la promovare, U Craiova 1948 SA. Partida este programată sâmgătă, 3 octombrie, de la ora 11:00.

Foto: ACSF Maramureș Recea 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-coman-eroul-echipei-din-recea-dupa-dubla-cu-rapid-ma-bucur-daca-am-intrat-in-istoria-comunei-cum-si-a-motivat-colegii-inainte-de-meci-19149984

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-sase-meciuri-incep-de-la-ora-1100-printre-care-derby-ul-timisoarei-19149643

https://liga2.prosport.ro/seria-1/recea-si-a-demis-antrenorul-nae-constantin-ii-ia-locul-lui-ciprian-danciu-si-debuteaza-chiar-contra-rapidului-19149202

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 29 Sep. 2020, 15:44 Liga 2
Pe aceeași temă