”Mutare pentru perspectivă” făcută de Petrolul. Jucătorul fost la Astra care a semnat cu ”lupii”

Marius ANGHEL 25 Sep. 2020, 19:10 Liga 2
”Mutare pentru perspectivă” făcută de Petrolul. Jucătorul fost la Astra care a semnat cu ”lupii”

Petrolul a perfectat un nou transfer, ”o mutare pentru perspectivă”, după cum anunță gruparea ploieșteană. Este vorba despre Rafael Popovici-Ciatău, un tânăr de 16 ani care vine de la CSM Oradea, însă care ultima dată a fost legitimat la Astra.

Astra l-a luat împrumut pe un an pe Popovici-Ciatău de la CSM Oradea, în vara anului trecut, cu drept de prelungire. La formația plecată din Ploiești a evoluat la juniorii republicani, iar acum a ajuns la Petrolul, unde va fi direcționat către echipele de juniori, a mai transmis echipa galben-albastră.

”Clubul nostru a făcut încă o mutare pentru perspectivă, transferându-l pe tânărul jucător Rafael Popovici-Ciatău.
Născut în aprilie 2004, Popovici provine de la CSM Oradea și, în prima fază, va fi direcționat către echipele de juniori ale „galben-albaștrilor”.
Bun venit și mult succes!”, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial.

Popovici-Ciatău joacă în banda dreaptă, ca fundaș sau mijlocaș.

În această vară, Petrolul i-a mai achiziționat pentru viitor și pe portarul Paul Cristian Cernat și mijlocașul Alexandru Gabriel Damaschin Baron.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stiu-ce-se-intampla-in-capul-jucatorilor-acum-daca-nu-sunt-concentrati-poate-sa-vina-croseul-viorel-moldovan-discurs-orientat-catre-jucatorii-petrolului-inaintea-meciului-cu-duna-19149571

Marius ANGHEL 25 Sep. 2020, 19:10 Liga 2
Pe aceeași temă