Mulțescu poate sta pe banca tehnică la Iași!

23 Mar. 2012, 13:16 Liga 2
Mulțescu** poate sta pe banca tehnică la Iași!

Deși l-a contactat telefonic pe Gigi Mulțescu prima dată duminica trecută pentru a-i propune un contract la Delta Tulcea, iar marți a avut prima întâlnire cu el, președintele FC Delta Tulcea, Haralambie Meregiu, a înregistrat abia azi contractul lui Mulțescu la FRF.

„Nu ascund faptul că de duminica trecută, la o zi după demisia lui Cristi Dulca, am început să caut antrenor și că am avut discuții de principiu cu cinci tehnicieni. Cu fiecare am purtat discuții de principiu, însă luni m-am decis asupra domnului Mulțescu, cred eu, cea mai potrivită alegere, și sper ca timpul și rezultatele echipei să îmi confirme acest lucru. Înțelegerea noastră s-a perfectat practic de marți și faptul că abia vineri s-a înregistrat contractul la FRF a ținut mai mult de programul meu foarte încărcat de miercuri și joi când am avut de rezolvat alte probleme administrative.

Domnul Mulțescu este oficial antrenorul Deltei și va sta la Iași pe banca tehnică” a declarat Haralambie Meregiu.

Chiar dacă nu a dezvăluit celelalte nume de antrenori cu care a discutat, președintele de la Delta a recunoscut că dacă obiectivul pe termen scurt al echipei este promovarea, pe termen mediu și lung Centrul de copii și juniori al Deltei va fi prioritatea, iar Gheorghe Mulțescu se pliază cel mai bine pentru aceste obiective ale clubului tulcean.

Articol scris de Irinel Călin

23 Mar. 2012, 13:16 Liga 2
Pe aceeași temă