Moș „Vio” Niculae! Antrenorul Rapidului știe să întrețină atmosfera

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 06 Dec. 2013, 12:56 Actualizat: 06 Dec. 2013, 12:59 Liga 2
Moș „Vio” Niculae!  Antrenorul Rapidului știe să întrețină atmosfera

Viorel Moldovan știe să întrețină atmosfera la Rapid: ieri a organizat „pomana porcului” în comuna Mânăstirea (Călărași), cu ocazia unui amical cu echipa din localitate.

Antrenorul giuleștenilor și-a etalat calitățile artistice, în timp ce jucătorii săi s-au înfruptat cu poftă din bucatele pregătite de localnici.

În așteptarea banilor promiși de conducerea clubului, rapidiștii au fost ieri invitați la un meci amical în comuna Mânăstirea din județul Călărași, unde, la final, s-a lăsat cu tăierea porcului. Evenimentul a fost organizat de senatorul Liviu Tomoiagă, care este prieten cu antrenorul giuleștenilor, Viorel Moldovan.  Giuleștenii au fost așteptați în localitatea din lunca Dunării cu țuică fiartă, vin, șorici, raci, pește și pomana porcului.

Rapid a jucat un meci amical cu Unirea Mânăstirea din Liga a IV-a, dar scorul nu a contat, giuleștenii câștigând fără probleme. După partida amicală, s-a declanșat petrecerea, elevii lui Viorel Moldovan fiind invitați să mănânce pomana porcului și să bea un pahar cu vin, cu țuică fiartă sau cu aplă plată, cum a făcut Alexandru Ioniță! De la Mânăstirea nu a lipsit Rică Răducanu, care a fost mereu pus pe glume. Mijlocașul englez Rhemaa Oded a făcut și el cunoștință cu tradițiile românești. Inițial, fotbalistul rapidist a fost surprins de ritualul mâncării șoriciului, dar, după ce a gustat, și-a schimbat radical atitudinea: „Very good, very good!”. Evident, nu a plecat înainte de a gusta și din vinul casei, roșu și destul pentru toată lumea…

Momentul zilei a fost oferit chiar de către Viorel Moldovan. Tehnicianul a cântat alături de jucători melodia sa preferată: „Bucovină plai cu flori”. Apoi au intrat în scenă jucătorii. Sufletul petrecerii au fost Ionuț Voicu și Cătălin Doman, care au dat tonul la cântece în speranța că vor fi uitate problemele financiare de la club.

Giuleștenii au încheiat turul pe prima poziție și așteaptă ca Nicolae Cristescu să se țină de promisiune și să le achite o parte din restanțele financiare până la finalul săptămânii viitoare, când vor intra oficial în vacanță.

Articol scris de Victor STOICESCU
Foto: Alexandru HOJDA

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 06 Dec. 2013, 12:56 Actualizat: 06 Dec. 2013, 12:59 Liga 2
Pe aceeași temă