Momente de panică în Ghencea, la meciul Steaua – ”U” Cluj 0-2. Ambulanța, chemată să intervină după ce Walace a rămas inconștient pe gazon

Marius ANGHEL 05 May. 2022, 00:17 Liga 2

Meciul dintre Steaua și ”U” Cluj, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 2, a avut galerii spectaculoase în cele două peluze, show pirotehnic făcut de Peluza Sud Steaua, nouă goluri, mulți nervi din partea jucătorilor, în special în partea secundă, un cartonaș roșu, dar și momente de panică pe final.

În minutul 88 al jocului din Ghencea, fundașul stelist Walace Alves da Silva a rămas inconștient pe gazon și și-a speriat coechipierii, cât și adversarii. A fost chemată pe gazon inclusiv ambulanța, însă jucătorul brazilian și-a revenit după circa două minute și a părăsit terenul pe propriile picioare.

Walace a dat cu fața de gazon și a rămas inconștient pentru câteva secunde

La 2-0 deja pentru ”U” Cluj, rezultatul care avea să fie înregistrat și la final, Walace a intervenit acrobatic în minutul 88 pentru a respinge cu piciorul de la nivelul capului lui Ely Fernandes, a dat în minge, însă l-a lovit în cap și pe mijlocașul Universității. Brazilianul a picat prost din acest duel aerian, direct cu fața de gazon, s-a rostogolit de trei ori și apoi a avut câteva momente în care și-a pierdut cunoștința.

Jucătorii din apropierea brazilianului, Zaharia și Emilian Pacionel, au remarcat faptul că Walace era groggy și au făcut semne disperate către banca de rezerve, pentru ca echipa medicală să intervină. În încercarea de a ajunge cât mai repede, medicul Stelei a alunecat chiar în fața lui Walace și a căzut peste jucător. A fost chemată pe gazon inclusiv ambulanța, însă jucătorul lui Oprița și-a revenit rapid.

După aproximativ două minute, fundașul brazilian a mers pe propriile picioare la marginea terenului, în aplauzele suporterilor prezenți în Ghencea. Walace a reintrat apoi pe gazon și a jucat și ultimele minute ale partidei.

Pentru intervenția sa asupra lui Ely Fernandes, căruia i-a dat un picior în cap, Walace ar fi trebuit să primească cel puțin cartonașul galben, dacă nu pe cel roșu, însă arbitrul a fost impresionat de evenimentele care au urmat și a uitat să-i dea avertisment fundașului Stelei.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-reactie-dupa-ce-u-cluj-a-invins-steaua-si-a-trecut-momentan-pe-loc-direct-promovabil-analiza-antrenorului-si-cum-vede-derby-ul-fc-hermannstadt-petrolul-19229965

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-u-cluj-se-joaca-de-la-ora-1900-bucurestenii-n-au-obtinut-niciun-punct-in-fata-ardelenilor-in-acest-sezon-19229796

Marius ANGHEL 05 May. 2022, 00:17 Liga 2
Pe aceeași temă