Miting pentru spiritul Petrolului

09 Jan. 2009, 18:01 Liga 2

După întâlnirea din sediul primăriei Ploiești, desfășurată azi dimineață, aseară, circa 300-350 de suporteri ploieșteni au răspuns prezent apelului pentru a se face o nouă echipă de fotbal în Ploiești, care să reînvie spiritul Petrolului! Organizat după demiterea lui Răchită de la FC Ploiești și autorizat de Primărie, mitingul de susținere a acestei idei i-a adunat pe „lupi” în centrul orașului Ploiești.

 

 

 

Mesajele acestora au fost următoarele: „ Ilie Oană dormi liniștit, Petrolul nu a murit”, „Bacău, Cluj, Piatra Neamț… Bugete pentru fotbalul local, Ploieștiul nu-și susține simbolul internațional?”,„Afaceriști

 

 

 

Conducerile celor două divizionare secunde ploieștene, FC Ploiești și Petrolul nu au scăpat de injuriile suporterilor, care au scandat împotriva oficialilor.

 

 

Manifestarea s-a încheiat după aprinderea unor torțe de către fani, la finalul acțiunii ce a durat circa 30 de minute având loc câteva mici incidente cu jandarmii. Dintre jucătorii echipei FC Ploiești, la miting au participat căpitanul Cristi Vlad, căruia i s-a strigat numele de către galerie și Victoraș Cataramă.

 

Articol scris de Marian Dima

09 Jan. 2009, 18:01 Liga 2
Pe aceeași temă