Mitea și Torje, la Dinamo II

10 Oct. 2008, 22:23 Liga 2
Mitea și Torje, la Dinamo II

În partida cu Cetatea Suceava, Emil Ursu, tehnicianul grupării a doua a „câinilor”, va beneficia de aportul a patru jucători din lotul lui Mircea Rednic.

Astfel, pe lângă Miranda, care tocmai revenise la prima echipă după o perioadă petrecută la Dinamo II, și Felix Awoa Zoa, pe foaia de joc se vor mai afla Mitea și Torje. „M-au întrebat dacă vor să evoluez pentru echipa a doua în meciul cu Cetatea și am zis da”, a spus Mitea (foto).

Apoi, a explicat. „Eu sunt profesionist și mă gândesc la binele meu. Trebuie să am mai multe partide disputate până la întâlnirea cu FCM Târgu Mureș din Cupă. Pentru mine e un plus să joc cât mai mult, mai ales că revin după o perioadă grea”, a comentat „Nicky”.

Turcu: „Pot să-l aduc pe Mourinho la Dinamo”

Acționarul dinamovist Vasile Turcu a afirmat la Telesport că antrenorul celor de la Inter Milano ar veni oricând în „Ștefan cel Mare” dacă i se oferă un salariu pe măsură. „Cum să fie greu să-l aduci pe Mourinho? Dacă îi dau eu 25 de milioane de euro pe an, să vezi cum vine imediat la Dinamo”, a spus Turcu.

10 Oct. 2008, 22:23 Liga 2
Pe aceeași temă