Mirel Condei e rechemat la Dunărea Călărași, dar nu în funcția de ”principal”. Poziția propusă și ultimul fotbalist venit la echipă, după plecările din ultima perioadă

Răzvan STÎNGĂ 12 Sep. 2021, 15:43 Liga 2
Mirel Condei e rechemat la Dunărea Călărași, dar nu în funcția de ”principal”. Poziția propusă și ultimul fotbalist venit la echipă, după plecările din ultima perioadă

După ce a fost îndepărtat din funcția de antrenor principal al Dunării Călărași, Liga2.ro prezentând în exclusivitate informațiile din interior prin care s-a luat această decizie, și înlocuit cu Marius Milea, Mirel Condei are ocazia, se pare, să continue în structurile clubului, dar pe altă poziție.

Lui Mirel Condei i s-a propus șefia centrului de copii și juniori 

Potrivit Arena Media, administratorul special al Dunării Călărași, Ionel Stan, l-a înștiințat pe Mirel Condei despre noua poziție care i se oferă, pentru a continua totuși la echipă, dar nu va mai lucra pentru seniori, ci poate fi numit într-o funcție de conducere la academie.

Practic, lui Condei i s-a propus poziția de șef al Centrului de Copii și Juniori al Dunării Călărași, dar până acum nu se știe în ce măsură este dispus să accepte propunerea, în contextul în care a fost înlăturat neașteptat din funcția de antrenor principal. Conform sursei amintite, Ionel Stan a anunțat că, dacă va accepta propunerea, Condei se poate apuca de treabă începând de luni, 13 septembrie.

  • Cinci meciuri a stat Mirel Condei pe banca tehnică a Dunării Călărași ca antrenor principal, în Liga 2, înregistrând două egaluri (3-3 cu Ripensia și 0-0 cu Unirea Dej) și trei înfrângeri (1-3 cu Poli Timișoara, 0-3 cu FC Buzău și 0-1 cu CS Comunal Șelimbăr). Acesta a figurat pe foaia de arbitraj ca principal și în meciul de cupă cu Astra, câștigat cu 1-0. A luat loc însă în tribună, după ce cu câteva zile înainte de joc fusese înștiințat de conducere că a fost disponibilizat din această funcție.

Marius Leca a semnat cu Dunărea Călărași și a jucat în partida cu Unirea Constanța 

În noua formulă, cu schimbarea antrenorului principal, Dunărea Călărași a scos doar un egal în partida de acasă, cu Unirea Constanța, scor 1-1. În echipa de start, chiar integralist, și-a făcut apariția fundașul Marius Leca (21 de ani), care a jucat ultima dată chiar la Unirea Constanța.

Sunt șanse ca la Dunărea Călărași, în perioada următoare, să mai vină și alți jucători, mai ales că patru fotbaliști au părăsit deja echipa, ca urmare a problemelor financiare, fundașul George Cotigă, mijlocașul Vasile Gheorghe (36 de ani), atacantul Gelu Velici (29 de ani) și mijlocașul Marius Fotescu (26 de ani).

Ei pot fi urmați de fundașul Bogdan Șandru (32 de ani) și mijlocașii Baudouin Kanda (28 de ani) și Elijah Seymour (22 de ani), care sunt în aceeași situație, neacceptând diminuările salariale. În partida cu Unirea Constanța, doar Seymour a fost în lotul Dunării Călărași.

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Sep. 2021, 15:43 Liga 2
Pe aceeași temă