Mioveniului îi convine că a picat să joace acasă, în play-off, cu Rapid, UTA și Petrolul, numite de conducători ”echipele galonate” sau ”adversarii mai grei”

Marius ANGHEL 17 Jun. 2020, 19:16 Liga 2
Mioveniului îi convine că a picat să joace acasă, în play-off, cu Rapid, UTA și Petrolul, numite de conducători ”echipele galonate” sau ”adversarii mai grei”

CS Mioveni începe play-off-ul cu un meci acasă, însă va avea în față un adversar care a umilit-o în întâlnirea din sezonul regulat. Rapid se întoarce pe stadionul Orășenesc, acolo unde la 11 noiembrie anul trecut trecea cu 5-1 de formația pregătită atunci de Marius Stoica.

Apoi, galben-verzii au programat derby-ul județean cu Campionii FC Argeș, pe ”Nicolae Dobrin”, acolo unde la 1 martie a remizat la scorul de 1-1. Ulterior întâlnește UTA (acasă), Turris Oltul (deplasare) și Petrolul (acasă).

Tragerea la sorți a play-off-ului de promovare din Liga 2 și programul rezultat au fost comentate de conducerea clubului din Mioveni.

Dumitru Olteanu: ”Ne jucăm șansele și la final să fim pe unul din locurile 1 sau 2. Poate că e mai bine că am căzut acasă cu echipele galonate”

Președintele Consiliului Director, Dumitru Olteanu, e de părere că un meci cu Rapid la Mioveni este un bun prilej pentru jucătorii antrenați acum de Claudiu Niculescu să își ia revanșa după umilința de la finalul anului trecut în fața giuleștenilor. Pe UTA o vede singura favorită la promovare, în timp ce restul echipelor se vor lupta pentru celălalt loc care duce în Liga 1 și locul de baraj.

”Din punctul meu de vedere, nu prea aveai ce să alegi. Orice meci era dificil. Poate că e mai bine că am căzut cu echipele galonate, ca să spun așa, cu mulți fani, și mă refer la Rapid, Petrolul, chiar și UTA, acasă. Întâlnim în prima etapă pe Rapid, la Mioveni, și mă gândesc că este și o revanșă pentru jucătorii noștri, după ce în campionat, în tur am pierdut cu ei.

Sperăm că ieșim bine din acest play-off, să ne jucăm șansele și la final să fim pe unul din locurile 1 sau 2. E clar că UTA pleacă până la urmă cu prima șansă, mai ales că are acel avantaj de 5 puncte și apoi că joacă primele două etape acasă, cu Petrolul și Turris. Teoretic, dacă câștigă cele două meciuri acasă va fi foarte greu să o mai prindă cineva din urmă, pentru că va avea un avantaj consistent. În rest, pentru locurile 2 și 3 toate echipele au șanse egale”, a spus Dumitru Olteanu pentru site-ul oficial al CS Mioveni.

Constantin Stancu: ”Putem vorbi și de un avantaj că avem acasă adversarii mai grei”

Președintele executiv Constantin Stancu, cel care a și fost la București și a extras bila cu numărul 3 pentru CS Mioveni, împărtășește același gând cu superiorul său, că e un avantaj că adversarii ”mai grei” din play-off vor veni la Mioveni, adică Rapid, UTA și Petrolul.

”Bine va fi doar dacă vom câștiga meciuri. Sincer, cu oricare din adversare era greu. Toate jocurile sunt importante. Sperăm să iasă bine pentru noi și să câștigăm. Putem vorbi și de un avantaj că avem acasă adversarii mai grei. Dar, în primul rând trebuie să câștigăm meciurile de acasă pentru a avea șanse. Dar, repet, toate meciurile sunt grele, așa că nu conta cu cine jucăm și unde…”, a comentat și Constantin Stancu.

Cât îl privește pe managerul-antrenor Claudiu Niculescu, acesta nu răspuns apelurilor telefonice ale reporterului Liga2.ro pentru a-și spune punctul de vedere despre programul echipei sale.

Programul echipei CS Mioveni în play-off-ul Ligii 2:

Etapa 1 – 4 iulie 2020: CS Mioveni – Rapid
Etapa 2 – 11 iulie 2020: Campionii FC Argeș – CS Mioveni
Etapa 3 – 18 iulie 2020: CS Mioveni – UTA Arad
Etapa 4 – 25 iulie 2020: Turris Oltul Turnu Măgurele – CS Mioveni
Etapa 5 – 1 august 2020: CS Mioveni – Petrolul Ploiești

Barajul de promovare/menținere în Liga 1 va avea loc în datele de 5 și 9 august.

TOT PROGRAMUL PLAY-OFF-ului Ligii 2 îl poți vedea AICI

Clasament play-off-ul Ligii 2:

  1. UTA Arad 0 0 0 0 0-0 25 pct.
  2. CS Mioveni 0 0 0 0 0-0 36-22 20*
  3. Turris Oltul Turnu Măgurele 0 0 0 0 0-0 20*
  4. Campionii FC Argeş 0 0 0 0 0-0 19
  5. Petrolul Ploieşti 0 0 0 0 0-0 19
  6. Rapid 0 0 0 0 0-0 19*

*echipele beneficiază de o rotunjire în plus cu 0,5. La final, în caz de egalitate de puncte, echipele care au beneficiat la început de rotunjire vor fi în dezavantaj.
**locurile 1 și 2 promovează direct în Liga 1 la finalul play-off-ului, iar clasata pe 3 merge la barajul pentru promovare/menținere în Liga 1 împotriva echipei situate pe locul 6 în play-out-ul Ligii 1.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/azi-aflam-programul-meciurilor-play-off-ului-din-liga-2-frf-efectueaza-tragerea-la-sorti-la-ora-1200-19135977

https://liga2.prosport.ro/seria-1/principalul-actionar-al-rapidului-reactie-dupa-tragerea-la-sorti-a-play-off-ului-calculele-facute-de-victor-angelescu-si-ce-spune-despre-situatia-financiara-a-clubului-19136020

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lincar-avea-o-singura-doleanta-pentru-tintarul-ligii-2-sa-jucam-meciul-cu-uta-acasa-pentru-ca-e-o-distanta-foarte-mare-pana-la-arad-turris-incepe-antrenamentele-de-grup-azi-dar-a-19136008

https://liga2.prosport.ro/seria-1/presedintele-argesului-dupa-tragerea-la-sorti-a-tintarului-play-off-ului-ligii-2-primele-doua-meciuri-sunt-decisive-pe-ce-loc-isi-vede-echipa-la-finalul-acestui-mini-turneu-de-pro-19136033

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/uta-incepe-play-off-ul-cu-cel-mai-greu-adversar-posibil-laszlo-balint-consider-petrolul-o-echipa-extrem-de-periculoasa-antrenorul-liderului-ligii-2-recunoaste-ca-19136051

Marius ANGHEL 17 Jun. 2020, 19:16 Liga 2
Pe aceeași temă