Ministrul Ionuț Stroe, despre conflictul dintre cele două U Craiova: ”Ar trebui să fie o singură echipă! Suporterii sunt prizoneri ai aceleiași cauze”

Bogdan SAVIN 01 Oct. 2020, 12:17 Liga 2

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a comentat la ProSport LIVE situația echipelor din Craiova, aflate în Liga 1, respectiv Liga 2.

Universitatea Craiova, denumire folosită inclusiv de către LPF, conduce în clasamentul Ligii 1 după cinci etape, cu punctaj maxim, 15 puncte, iar U Craiova 1948 SA, echipa patronată de Adrian Mititelu și căreia oficialii clubului și suporterii îi spun ”FC U” Craiova, se situează pe primul loc în Liga 2, cu 13 puncte tot după cinci etape.

„Sunt un susținător al Universității Craiova. E un moment de excepție: ambele formații sunt pe primul loc! Suporterii ambelor echipe sunt prieteni între ei, dar și prizoneri ai aceleiași cauze. Tot sportul românesc este legat de litigii și falimente și nu e normal. Foarte multe echipe au probleme cu tradiția și cu palmaresul. A fost un haos total. La Craiova ar trebui să fie o singură echipă…”, a declarat Ionuţ Stroe la ProSport LIVE.

Ionuţ Stroe: „Cum poți să-i contești pe Cârțu, Craioveanu și Marcel Popescu?”

Numărul 1 din cadrul MTS a detaliat despre aceste contre între cluburile lui Rotaru și Mititelu: „E un radicalism dus la extrem. Cum poți să-i contești pe Cârțu, Craioveanu și Marcel Popescu? Craiova are un parcurs de excepție. Acolo se întâmplă lucruri serioase. După ce am pierdut titlul cu CFR Cluj, am fost supărat. Dar mai supărați au fost cei doi băieți ai mei. Craiova s-a speriat la meciul cu CFR la scorul de 1-0, dar ardelenii meritau victoria. Au fost mai buni.”

Valentin Mihăilă e jucătorul favorit al copiilor mei, dar eu îl consider cel mai bun pe Elvir Koljic
Ionuț Stroe, despre ce jucător apreciază de la Universitatea Craiova

Ediția ProSport LIVE cu ministrul Ionuț Stroe invitat o poți urmări în video-ul de mai jos:

Bogdan SAVIN 01 Oct. 2020, 12:17 Liga 2
Pe aceeași temă