Minaur Baia Mare vrea să surprindă încă din prima etapă din Liga 2. Vasile Miriuță nu se teme de Unirea Slobozia: ”Mergem acolo cu încredere”. Argumentele unui start bun al nou-promovatei

Răzvan STÎNGĂ 04 Aug. 2022, 17:30 Liga 2
Minaur Baia Mare vrea să surprindă încă din prima etapă din Liga 2. Vasile Miriuță nu se teme de Unirea Slobozia: ”Mergem acolo cu încredere”. Argumentele unui start bun al nou-promovatei

Minaur Baia Mare așteaptă cu nerăbdare debutul în Liga 2, într-un sezon în care se dorește conturarea unei echipe puternice pentru stagiunea care va începe vara următoare. Practic, așa cum s-a anunțat încă după promovarea din Liga 3, Minaur Baia Mare are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Vasile Miriuță, directorul tehnic al Minaurului Baia Mare, a declarat, înaintea meciului de debut în Liga 2, cu Unirea Slobozia, din deplasare, că are încredere în mutările făcute în această vară, dar și în cantonamentul făcut de echipa sa în Ungaria, că vor putea fi obținute rezultate pozitive încă din primele runde ale sezonului regular.

Vasile Miriuță, încrezător înainte ca Minaur Baia Mare să debuteze în Liga 2, cu Unirea Slobozia

Un minus poate fi catalogat de mulți faptul că Minaur Baia Mare are primele două partide în deplasare, dar Miriuță nu vede lucrurile așa. Deși vor avea loc confruntări grele, după cea cu Unirea Slobozia urmând cea cu FC Brașov, conducătorul e convins că un start bun ar avea un efect benefic traiectoriei clubului antrenat de Ciprian Danciu.

Așteptăm cu nerăbdare începutul campionatului. Jucăm primul meci acasă la Slobozia, un meci foarte greu. Slobozia a jucat anul trecut în play-off, are jucători de valoare, un antrenor bun. Însă, părerea mea e că jucătorii noștri s-au pregătit bine, cantonamentul din Ungaria a fost reușit și mergem cu încredere acolo.

(N.r. – Despre faptul că primele două meciuri sunt în deplasare) Noi am cerut să jucăm primele două meciuri în deplasare. Nu văd o problemă. Sunt două deplasări grele, dar am mare încredere în stafful tehnic și în jucători. Se putea ca programul să fie și mai rău. Dacă ne uităm bine, celelalte echipe care au promovat vor veni la noi acasă, deci eu zic că e un program bun.

(N.r. – Despre partida din runda a 3-a, cu Ripensia, prima de pe teren propriu) Ne dorim să batem și Slobozia, și Brașov. Apoi vom juca acasă, în fața propriilor suporteri, și ne dorim să câștigăm.

(N.r. – Despre cele 10 veniri din această vară) Am adus 10 jucători, sunt jucătorii doriți de antrenor, vom vedea. Sper să se integreze cât mai repede, pentru că la Liga 2 altceva, e diferit de Liga 1.

(N.r. – Despre perioada de pregătire) Suntem mulțumiți de meciurile de pregătire, mai ales că am avut și câte două antrenamente pe zi. Băieții au reacționat bine, iar cel mai important e că nu s-a accidentat nimeni”, a punctat Vasile Miriuță, care a detaliat subiectul lucrărilor de la stadion.

Renovarea tribunei oficiale, în grafic

Miriuță a afirmat că detaliile legate de anumite lucrări de la arena din Baia Mare vor fi gata până la confruntarea cu Ripensia, din runda a 3-a a sezonului regular din Liga 2. Astfel, stadionul va arăta într-un mod decent la acel moment, pentru că tribuna oficială nu era în cele mai bune condiții.

Îi mulțumim domnului primar că are loc renovarea la tribuna oficială, pentru că altfel era greu să ne prezentăm așa la Liga 2”, a punctat Vasile Miriuță în ceea ce privește lucrările de renovare.

Minaur Baia Mare a pus în vânzare abonamentele pentru meciurile de acasă

Minaur Baia Mare are meciul de debut în Liga 2, sezonul 2022-2023, vineri, 5 august, de la ora 17:00. Confruntarea va fi în format live-text pe Liga2.ro. Apoi, va urma tot o deplasare, cu FC Brașov, pentru ca ulterior, în etapa a 3-a, nou-promovata în Liga 2 să dispute duelul cu Ripensia, de pe teren propriu.

Recent, Minaur Baia Mare a pus la vânzare și abonamentele pentru stagiunea 2022-2023. Acestea costă 100 de lei, iar clubul a precizat că persoanele cu dizabilități, copii, elevi, studenți și pensionari peste 65 de ani au acces gratuit la toate meciurile.

”Abonamentele se vor pune în vânzare de luni până vineri, între orele 10.00-15.00, la sediul clubului de la Sala Sporturilor. Plata se poate face doar cu numerar.

Abonamentele pentru meciurile disputate pe teren propriu, în Campionatul României și Cupa României, în sezonul 2022-2023, de către echipa de fotbal a CS Minaur Baia Mare este de 100 lei pe sezon. Prețul biletelor este de 5 lei / meci, iar la tribuna oficială de 10 lei / meci.

S-a introdus un ou aliniat în ceea ce privește lojele care vor exista. Lojele se vor atribui prin licitație organizată de club. Prețul de pornire pentru fiecare lojă este de 5.000 lei / lojă / an.

Persoanele cu dizabilități, copii, elevi, studenți și pensionari peste 65 de ani au acces gratuit la toate meciurile.

La competițiile amicale ale echipelor de fotbal și handbal accesul va fi gratuit”, a anunțat Minaur Baia Mare.

Foto: Minaur Baia Mare
Video: Baia Mare Sport

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-incepe-iar-lupa-e-pusa-pe-cei-mai-interesanti-tineri-ai-campionatului-frf-analiza-celor-mai-de-perspectiva-nume-pe-cine-propun-steaua-si-dinamo-si-cine-sunt-numiti-din-ran-19239311

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-baia-mare-si-a-prezentat-lotul-pentru-liga-2-inainte-sa-joace-si-sa-castige-amicalul-cu-cfr-cluj-2-10-dintre-jucatori-sunt-noi-achizitii-19239112

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-a-ajuns-la-10-jucatori-achizitionati-dupa-promovarea-in-liga-2-maramuresenii-si-au-luat-si-ei-un-fotbalist-fost-la-concordia-chiajna-dar-au-adus-si-un-atacant-angolezo-portughez-19238861

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-stricat-parcursul-impecabil-chiar-la-final-minaur-baia-mare-esec-in-ultimul-amical-din-ungaria-dupa-ce-a-condus-cu-2-0-ciprian-danciu-a-programat-o-partida-de-verificare-in-ziua-revenirii-in-rom-19238105

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 04 Aug. 2022, 17:30 Liga 2
Pe aceeași temă