Vasile Miriuță tratează pauza competițională cu atenție sporită și plănuiește un amical cu o echipă din SuperLigă: ”Pregătim «finala» cu Metaloglobus”

Andrei PASCU 21 Mar. 2023, 18:07 Liga 2
Vasile Miriuță tratează pauza competițională cu atenție sporită și plănuiește un amical cu o echipă din SuperLigă: ”Pregătim «finala» cu Metaloglobus”

Pauza competițională nu aduce relaxarea la Minaur Baia Mare, care va pregăti a doua etapă din play-out-ul Ligii 2, cu Metaloglobus, din deplasare.

După ce a trecut de Poli Timișoara, formația lui Vasile Miriuță va încerca să facă tot ce poate pentru a bifa un nou succes, situația din grupa pentru evitarea retrogradării fiind una complicată.

Minaur Baia Mare plănuiește un amical cu ”U” Cluj. Vasile Miriuță: ”Pregătim «finala» cu Metaloglobus”

Vasile Miriuță are în plan, în această săptămână, să organizeze un meci amical cu Universitatea Cluj, formația din prima ligă antrenată de Ioan Ovidiu Sabău. Pentru că antrenorii sunt într-o relație bună de prietenie, ar putea cădea la un acord pentru test.

În plus, și SuperLiga României e în pauză pentru confruntările echipelor naționale, clujenii evoluând luni în campionat, cu Campionii FC Argeș, de care au trecut cu 2-0. Ar fi un amical puternic pentru Minaur Baia Mare, dacă Miriuță și Sabău vor ajunge la un acord, înainte de duelul cu Metaloglobus.

Pregătim cealaltă «finală», cu Metaloglobus, de la București! Presiunea apasă pe umerii jucătorilor cu experiență, cum e Dandea, care a venit să nu retrogradăm, facem tot ce putem. Eu sunt pe bancă, îmi place ce fac, adrenalina o am în mine și sper să ajut echipa să se salveze.

În perioada de pauză, ne vom antrena și sper să facem un meci amical cu Universitatea Cluj. Aștept un telefon de la Ioan Ovidiu Sabău, să vedem. Sper să jucăm un meci amical”, a spus Vasile Miriuță pentru Metropola TV.

Minaur Baia Mare, la două puncte de locul de baraj, Metaloglobus!

Minaur Baia Mare ocupă locul 6 în Grupa A a play-out-ului de Liga 2. E la două puncte de locul 5, Metaloglobus, poziție care duce în barajul de menținere în Liga 2, dar bucureștenii nu au evoluat în prima etapă din play-out, fiind desemnați să stea.

În plus, cele două echipe chiar se vor întâlni în partidă direct în runda următoare, pe terenul bucureștenilor.

În sezonul regular, în etapa a 4-a, care a avut loc la finalul lunii august 2022, Minaur Baia Mare a învins cu 1-0 Metaloglobus, în deplasare.

Foto: Minaur Baia Mare

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ahmed-bani-incepe-sa-se-gandeasca-la-derbyul-steaua-dinamo-19264224

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-vrea-parcurs-cat-mai-bun-cu-cs-comunal-selimbar-19264202

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-memoriu-dupa-meciul-cu-fk-miercurea-ciuc-19264186

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bonusul-primit-de-jucatorii-iasiului-de-la-leo-grozavu-dupa-victoria-de-la-galati-19264185

Andrei PASCU 21 Mar. 2023, 18:07 Liga 2
Pe aceeași temă