Metaloglobus și-a adus mijlocaș din Liga 1, cu prezențe constante sezonul trecut. Mutarea, sub formă de împrumut

Andrei PASCU 12 Jul. 2021, 13:37 Liga 2
Metaloglobus și-a adus mijlocaș din Liga 1, cu prezențe constante sezonul trecut. Mutarea, sub formă de împrumut

Metaloglobus s-a întărit cu un fotbalist din Liga 1. Bucureștenii au reușit să îl aducă, sub formă de împrumut, pe mijlocașul Claudiu Borțoneanu (21 de ani), de la FC Voluntari.

Clubul ilfovean a anunțat mutarea, Metaloglobus nefăcând vreo precizare în acest sens. De altfel, echipa de Liga 2 este destul de puțin activă pe site-urile de socizalizare în ceea ce privește informațiile importante din cadrul echipei.

Metaloglobus l-a împrumutat pe Claudiu Borțoneanu de la FC Voluntari 

Aducerea lui Claudiu Borțoneanu pare o mutare bună, la prima vedere, pentru Metaloglobus. Mijlocașul a jucat, sezonul trecut, 21 de meciuri în toate competițiile. Ce-i drept, el se încadra în rândul jucătorilor valizi pentru regula ”under” impusă în Liga 1.

Înainte de venirea la FC Voluntari, Claudiu Borțoneanu a mai jucat pentru Sportul Snagov și a fost legitimat la Rapid. Trecerea la echipa din Ilfov a avut loc în vara anului 2019.

Multă baftă, Claudiu Borțoneanu!

Cluburile FC Voluntari și Metaloglobus București au ajuns la un acord în privința împrumutul jucătorului Claudiu Borțoneanu.

Cu 20 de partide în Liga 1 în sezonul trecut pentru echipa noastră ,mijlocașul în vârstă de 21 de ani va evolua în următorul sezon pentru gruparea bucureșteană din eșalonul secund ,sub formă de împrumut.

Mult succes,Claudiu !”, a anunțat FC Voluntari, pe pagina de Facebook.

Metaloglobus s-a despărțit de cel puțin patru fotbaliști până acum 

Informațiile cu privire la venirile și plecările de la Metaloglobus în această vară sunt limitate. Cert este că în categoria despărților intră Christo Bolohan, care s-a înțeles cu Unirea Slobozia, Sota Mino, prezentat oficial de Hermannstadt, și Andrei Lungu, care a bătut palma la rândul lui cu formația din Sibiu.

În același timp, contractul cu Alexandru Ciocâlteu nu a mai fost prelungit, în timp ce Iulian Ciubotaru poate pleca și el. Fundașul de bandă pare tentat de o experiență la Poli Iași.

Nicolae Grigore are ca obiectiv accederea în play-off

În ceea ce privește stafful tehnic, Metaloglobus l-a acontat pe Nicolae Grigore. Grigore a semnat un contract pe un sezon cu formația din Pantelimon și are ca obiectiv la finalul sezonului regular clasarea între primele șase echipe, deci accederea în play-off.

Acesta îl va avea ca antrenor secund pe Ovidiu Herea, care se va afla în premieră în această postură, dar va continua să ajute echipa și de pe gazon, ca jucător.

Foto: George Ilinca/ Sport Pictures și FC Voluntari  

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-a-disputat-doua-meciuri-intr-o-zi-in-cantonamentul-din-slovenia-adversara-i-a-fost-o-echipa-din-prima-liga-maghiara-19191906

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-suciu-promisiuni-indraznete-pentru-sezonul-urmator-inaintea-deplasarii-in-turcia-antrenorul-echipei-fk-csikszereda-e-convins-simt-ca-avem-cel-mai-bun-lot-de-pana-acum-19191910

https://liga2.prosport.ro/seria-1/este-marius-lacatus-cel-mai-mare-stelist-din-toate-timpurile-o-dezbatere-tinuta-deocamdata-sub-pres-19191900

 

 

 

Andrei PASCU 12 Jul. 2021, 13:37 Liga 2
Pe aceeași temă