Metaloglobus a mai reziliat cu trei fotbaliști și a ajuns la un total de cinci plecări. Alexandru Lazăr negociază cu un club din Spania

Răzvan STÎNGĂ 13 Feb. 2022, 14:53 Liga 2
Metaloglobus a mai reziliat cu trei fotbaliști și a ajuns la un total de cinci plecări. Alexandru Lazăr negociază cu un club din Spania

Cu un lot numeros la începutul campionatului, Metaloglobus a ajuns deja, în această iarnă, la cinci plecări. În primă fază a renunțat la Gabriel Plumbuitu și George Tudoran, iar acum a mai pus pe liber trei jucători, Alexandru Coman (30 de ani), Eduard Vraciu (20 de ani) și Alexandru Lazăr (30 de ani).

Metaloglobus a reziliat cu Alexandru Coman, Eduard Vraciu și Alexandru Lazăr

Doi dintre jucătorii de care Metaloglobus a decis să se despartă zilele trecute au evoluat destul de mult în prima parte a sezonului de Liga 2. Coman a prins 12 partide în campionat, în timp ce Lazăr a jucat și mai mult, în 15.

Într-un dialog cu Liga2.ro, președintele clubului, Marius Burcă, a declarat că despărțirea de Alexandru Lazăr s-a produs ca urmare a dorinței jucătorului de a reveni în Spania, acolo unde locuiește familia sa.

Am reziliat și cu Coman, Vraciu și Lazăr. Cazul lui Lazăr a fost unul special. Familia lui locuiește în Spania și a considerat că e momentul să revină acolo. A fost dorința lui, iar noi nu ne-am putut opune. Cred că deja negociază cu cineva de acolo, cu o echipă. Din câte știu, e vorba de o formație din liga a treia din Spania”, a spus Marius Burcă pentru Liga2.ro.

George Tudoran nu și-a găsit locul la Metaloglobus și a semnat cu Viitorul Pandurii. Ceilalți jucători, în căutări 

În privința situației lui George Tudoran, el declara la finalul lunii ianuarie că vrea să plece de la Metaloglobus din pricina faptului că nu și-a găsit locul. A venit la formația din Pantelimon la începutul campionatului, însă a jucat doar în cinci partide.

Tudoran a semnat deja cu Viitorul Pandurii. În privința celorlalți jucători, ei urmează să își caute alte echipe.

Sincer, nu am fost nici eu mulţumit de evoluţia mea la Metaloglobus. Am venit târziu la pregătire, cu două săptămâni înainte să înceapă campionatul. Am jucat primele patru etape, apoi am avut nişte probleme la tendoane, se pare că din cauza terenului sintetic. Am forţat şi am jucat aşa, pentru că îmi doream foarte mult să evoluez. Am decis să merg la doctor, care m-a sfătuit să stau pe tuşă aproape o lună.

Când am revenit, s-a schimbat şi sistemul, antrenorul (n.r. – Nicolae Grigore) a decis să joace cu cinci fundaşi, iar practic postul meu nu mai exista. Acum, în iarnă, am decis cu conducerea clubului să reziliem contractul. Să vedem dacă ne vom înţelege.

Toţi cei de la club s-au purtat foarte frumos cu mine, nu am ce să le reproşez. Antrenorul mi-a dat şanse, doar că vreau să evoluez mai mult”, a declarat George Tudoran, cu privire la situația lui de la Metaloglobus, înainte să se producă rezilierea și să se înțeleagă cu Viitorul Pandurii.

Metaloglobus, la șase puncte de top șase 

Metaloglobus reia campionatul de pe locul 11 în Liga 2, cu 22 de puncte după 16 runde. E la șase puncte de locurile 5 și 6, FC Buzău și Steaua, poziții care duc în play-off când se termină sezonul regular. O problemă e și numărul celor patru echipe dintre Metaloglobus și top șase.

Bucureștenii vor începe anul 2022 cu un meci acasă, cu CS Comunal Șelimbăr, iar apoi le vor mai întâlni pe FC Brașov, în deplasare, și Steaua, pe teren propriu.

Foto: George Filip/ Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-a-reusit-inca-un-rezultat-surprinzator-a-invins-metaloglobus-dupa-o-prima-repriza-excelenta-dar-leo-strizu-a-taxat-partea-secunda-nu-sunt-multumit-de-ce-s-a-intamplat-dupa-19219256

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-buzau-poate-face-inca-un-transfer-din-liga-1-cristian-pustai-a-testat-un-atacant-de-la-academica-clinceni-in-dubla-amicala-cu-metaloglobus-si-poate-cere-conducerii-imprumutul-deocamdata-19219155

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-metaloglobus-victorie-spectaculoasa-cu-fc-buzau-a-fost-condusa-dar-a-revenit-si-a-marcat-golul-decisiv-in-minutul-90-alexandru-potecea-reusita-din-foarfeca-19218592

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-a-umilit-astra-intr-un-amical-echipa-lui-nicolae-grigore-a-facut-diferenta-dupa-pauza-cand-a-marcat-de-sase-ori-19218527

 

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Feb. 2022, 14:53 Liga 2
Pe aceeași temă