După ce a reziliat cu Metaloglobus, Alexandru Coman a ajuns în Liga a 3-a. Alegere surprinzătoare a fotbalistului de 30 de ani

Autor: Andrei PASCU Publicat: 18 Feb. 2022, 21:10 Liga 2
După ce a reziliat cu Metaloglobus, Alexandru Coman a ajuns în Liga a 3-a. Alegere surprinzătoare a fotbalistului de 30 de ani

Plecat de la Metaloglobus, Alexandru Coman și-a găsit echipă abia în Liga 3, semnând cu Vedița Colonești. Fotbalistul, în vârstă de 30 de ani, cu multă experiență la nivelul Ligii a 2-a, nu și-a găsit angajament în eșalon, astfel că a semnat cu ocupanta locului 4 în Seria 6 a Ligii a 3-a.

Alexandru Coman a ajuns în Liga 3, la Vedița Colonești 

Este al șaptelea transfer făcut de Vedița Colonești, care a mai anunțat și alte mutări importante în această iarnă. Referitor la Alexandru Coman, el va fi mai mult ca sigur titular în echipa lui Mircea Stan, dacă ne gândim la trecutul pe care îl are și echipele pentru care a jucat.

Alexandru Coman a mai evoluat pentru Rapid, Universitatea Cluj, FC Voluntari, FC Hermannstadt sau Petrolul, prinzând peste 125 de meciuri în Liga 2, dar și peste 60 de prezențe în Liga 1.

De altfel, noua achiziție a Vediței Colonești are și un trofeu în dreptul său, Cupa României cu FC Voluntari, în 2017.

Vedița Colonești i-a mai adus și pe Marian Anghelina sau Mihai Tîrșa 

În această iarnă, Vedița Colonești s-a mai întărit prin aducerile lui Daniel Mitrache (fundaș, 21 de ani, ex FC Voluntari 2), Toukam Nop Frank Stephane (fundaș central), Wilfred Njindja (mijlocaș, 24 de ani, ex Știința Miroslava), Andrei Mateiciuc (atacant, 25 de ani, ex AFC Odorheiu Secuiesc), Marian Anghelina (mijlocaș, 30 de ani, ex Concordia Chiajna) și Mihai Tîrșa (mijlocaș, 23 de ani, ex Poli Iași).

Vedița Colonești, la distanță mare de liderul Seriei 6 a Ligii a 3-a, Viitorul Dăești 

În urma unei astfel de perioade de transferuri, Vedița Colonești va încerca o promovare în Liga 2 și în acest an, la fel ca sezonul trecut, dar acum, după 15 runde scurse din Liga 3, se află pe locul 4 în Seria 6, cu 23 de puncte, la 14 puncte de liderul Viitorul Dăești. Locul 2 este ocupat de CSM Slatina, 36 de puncte, iar pe locul 3 se află CSM Alexandria, 26 de puncte.

Vedița Colonești are însă un avans de un punct peste locul 5, ACSO Filiași. În prima rundă din 2022, a 16-a a sezonului regular, Vedița Colonești va întâlni Flacăra Horezu, acasă, ocupanta locului 9.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Arena Olteană

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 18 Feb. 2022, 21:10 Liga 2
Pe aceeași temă