Meszaros: „Mai am nevoie de jucători”

06 Aug. 2008, 21:04 Liga 2
Meszaros: „Mai am nevoie de jucători

Meszaros vede în alb și negru perioada de pregătire. Mulțumit de acumulări, tehnicianul este alarmat de faptul că în amicalul cu Berettzyoujfalu l-a folosit fundaș stânga pe portarul Merlier și a apelat și la secundul Popescu.

Domnule Meszaros, care sunt primele concluzii după cantonamentul din Ungaria?

Am beneficiat în cantonament de toate condițiile necesare și mă bucur că jucătorii au răspuns pozitiv la tot ce le-am cerut. Amicalele pe care le-am susținut au fost utile, pentru că am jucat cu echipe de nivelul nostru, cum au fost ciprioții de la Atromitos.

Șuteu a marcat de șapte ori până acum. Va fi surpriza echipei?

Eu mă bucur că-l avem la echipă și sunt convins că ne va ajuta mult în campionat. El se numără printre puținii jucători care au fost în probe și a prins un contract de joc. A contat foarte mult faptul că e clujean și sper să înscrie și în jocurile oficiale la fel de mult.

Și-a regăsit echipa liderul?
În mod normal, un lider de echipă se formează pe parcursul campionatului. Merlier și Bundea sunt jucători cu experiență, de la care cei mai tineri au multe de învățat. Vom miza și pe Soporan, Buș și Dolha, fotbaliști ce au crescut foarte mult și sunt convins că vor trage echipa după ei.

De ce nu au sosit încă întăririle pe care le-ați solicitat?

Clubul trece printr-o perioadă de tranziție, iar lucrurile se reorganizează treptat. E foarte greu să preiei un club ca „U”, dar sunt optimist că până la startul campionatului voi avea un lot competitiv.

Ați afirmat de mai multe ori ca lotul este subțire…

Ține de datoria mea să semnalez acest lucru, pentru că nu vreau să mă trezesc în mijlocul campionatului că nu am pe cine trimite pe teren. Sunt bucuros, însă că mâine vor sosi doi fundași la echipă, Marincău și Sărmășan, care s-ar putea să semneze cu noi. Ne aflăm în continuare în căutarea unui atacant.

Mai sunteți în conflict cu Adrian Alexandrescu?
Nu am avut nicio divergență cu directorul executiv al echipei. Atât timp cât răspund de rezultate, mi se pare normal să am ultimul cuvânt când se pune problema transferurilor. Au venit mulți jucători cu care nu puteam lucra pentru că nu erau pregătiți fizic.

06 Aug. 2008, 21:04 Liga 2
Pe aceeași temă