Membrii cotizanți au decis în proporție covârșitoare. Ce se întâmplă cu Sorin Brîndescu, antrenorul lui ASU Poli

Soarta antrenorului Sorin Brîndescu pe banca echipei ASU Politehnica Timișoara a fost decisă joi seară de membrii cotizanți ai clubului. După ce marți conducerea Universității Politehnica, deținătoarea morală și legală a divizionarei secunde, a anunțat că susține în continuare păstrarea pe banca tehnică a antrenorului, ieri, Sorin Brîndescu a primit acceptul și din partea suporterilor.

Membrii cotizanți ai clubului ASU Poli au votat în mod covârșitor, în cadrul Adunării Extraordinare ce a avut loc la Facultatea de Mecanică, ca antrenorul Sorin Brîndescu să fie păstrat în funcție cel puțin până în iarnă, atunci când se încheie turul campionatului Ligii 2.

„Din totalul de 146 de voturi exprimate, 129 au fost pentru continuarea lui Sorin Brîndescu pe banca alb-violeților, adică un procent de 88,36%. De menționat că 81 dintre voturi au fost exprimate online de către membrii cotizanți ce nu au putut fi prezenți la evenimentul de astăzi, iar procentul celor cu drept de vot care și-au exprimat opțiunea a fost de 55%”, sună anunțul Druckeriei.

Astfel, Sorin Brîndescu are asigurat locul de antrenor al echipei ASU Poli cel puțin până în iarnă, atunci când are și varianta de a continua într-o altă funcție în cadrul clubului.

În altă ordine de idei, ASU Poli joacă în etapa a 10-a în deplasare, sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul echipei CS Afumați. Timișorenii au plecat de astăzi dimineață spre comuna de lângă București fără cinci jucători de bază: Telescu, Bilia (ambii suspendați), Alin Constantinescu, Bădăuți și Dănăricu (accidentați).

Foto: Emanuel Titus ILIESI (druckeria.ro)

Pe aceeași temă