Meciul CSO Plopeni – Petrolul, din Cupa României, se joacă fără spectatori! Președintele Costel Lazăr, mesaj pentru suporteri, dar și pentru cei care au ”o răfuială personală” cu el

Marius ANGHEL 30 Aug. 2021, 17:03 Liga 2
Meciul CSO Plopeni - Petrolul, din Cupa României, se joacă fără spectatori! Președintele Costel Lazăr, mesaj pentru suporteri, dar și pentru cei care au ”o răfuială personală” cu el

Petrolul nu are parte de un program de pregătire în această perioadă în care campionatul Ligii 2 intră în pauză, în premieră, la fel ca la Liga 1, pe parcursul meciurilor naționalelor, deoarece la mijlocul acestei săptămâni are meci oficial de disputat. Echipa ploieșteană joacă miercuri, de la ora 16:30, la Plopeni, în Faza a III-a a Cupei României, tur care s-a desfășurat la mijlocul săptămânii trecute, cu excepția acestui joc.

Partida de la Plopeni se va desfășura însă fără spectatori, din cauza restricțiilor primite de organizatori de la Jandarmerie și ISU.

CSO Plopeni – Petrolul, meci din Cupa României, se joacă fără spectatori

Petrolul a trecut sâmbătă, cu 4-0, pe ”Ilie Oană”, de Dacia Unirea Brăila, în etapa a 5-a a Ligii 2, iar acum se pregătește de întâlnirea din Cupa României cu CSO Plopeni, formație prahoveană din Liga 3.

Jocul din Faza a III-a a competiției trebuia să se desfășoare săptămâna trecută, însă din cauza programării din campionat a celor de la Plopeni, care au avut meci în deplasare, vineri, la Rășinari (Sibiu), cu FC Hermannstadt 2 (scor 1-2), în etapa 1, FRF a reprogramat această partidă din competiția KO pentru miercuri, 1 septembrie.

Partida cu Petrolul, un adevărat eveniment pentru Plopeni, care primește pe teren propriu echipa emblemă a județului Prahova, se va desfășura însă fără spectatori, după ce Jandarmeria și ISU au interzis organizatorilor să primească public în incinta arenei ”Gheorghe Șilaev”.

Anunțul a fost făcut de Petrolul, care a fost înștiințată de CSO Plopeni.

”Partida dintre CSO Plopeni și Petrolul Ploiești, programată să se desfășoare miercuri, 1 septembrie, de la ora 16.30, în cadrul Turului 3 al Cupei României, se va disputa fără spectatori, conform unei adrese trimisă, astăzi, de către clubul organizator!
Accesul publicului nu este permis in incinta stadionului „Gheorghe Șilaev”, arena din Plopeni neavând acceptul Jandarmeriei și al ISU pentru a putea primi suporteri în tribunele sale.
Ne pare rău că o întâlnire așteptată cu interes de către toți iubitorii fotbalului din județ nu poate fi urmărită de la fața locului, dar precizăm faptul că abia astăzi am fost înștiințați asupra situației de fapt, fără ca, anterior, să ni se solicite sprijinul pentru identificarea unor alte soluții”, a transmis clubul Petrolul.

Petrolul ocupă locul 4 în clasamentul Ligii 2, după desfășurarea a cinci etape, în timp ce CSO Plopeni a început cu stângul noul sezon de Liga 3, cedând jocul cu FC Hermannstadt 2 din prima etapă și fiind pe locul 8 din 10 în Seria a 5-a.

Petrolul se află la primul meci în Cupa României în această ediție, în timp ce CSO Plopeni a trecut în turul anterior cu 4-1, pe teren propriu, de CS Blejoi, iar în turul 1 a câștigat cu 3-1 în deplasare la Phoenix Poşta Câlnău (Liga 4).

Costel Lazăr, mesaj de unitate către suporteri. Președintele Petrolului speră la meciuri cu ”casa închisă” pe ”Ilie Oană”

Altfel, președintele Petrolului, Costel Lazăr, a comentat evoluția echipei din ultimele meciuri din campionat și a făcut, totodată, un apel față de suporteri la liniște și unitate.

”Rezultatele din ultimele meciuri, dar și evoluția echipei, ne dau speranța că suntem pe drumul cel bun. Se vede munca staffului tehnic și a jucătorilor și îmi doresc să continuăm pe aceeași linie. Sigur, e încă foarte devreme, așa că trebuie să fim la fel de echilibrați și să luăm lucrurile pas cu pas. Dar, dacă vom avea liniște și dacă ne vom păstra unitatea, atunci cu greu vom putea fi opriți din drumul nostru spre Liga 1”, a comentat Lazăr, care a avut un mesaj de apreciere și pentru spectatorii prezenți, sâmbătă, la meciul cu Dacia Unirea Brăila: ”Le mulțumesc, totodată, suporterilor care au fost alături de noi și care au creat o atmosferă foarte frumoasă pe «Ilie Oană». Sper ca, prin evoluțiile noastre ulterioare, să atragem și mai multă lume la stadion, astfel încât viitoarele meciuri să se dispute, atât cât se poate în condițiile actuale, cu casa de bilete «închisă»!
În același timp, aș vrea să fac o mențiune legată și de cei care continuă să aibă o răfuială personală cu mine. Am încercat o conciliere amiabilă după meciul de la Târgu Jiu, dar, din câte se pare, lucrurile nu s-au schimbat din acest punct de vedere și aș vrea să le transmit doar atât: în situația în care se vor dovedi anumite fapte de natură penală, atunci nu sunt dispus să fac vreo concesie!”

Săptămâna trecută, Petrolul a trimis către Primăria Ploiești proiectul de asociere între cele două părți, iar acum așteaptă un răspuns din partea autorităților locale!

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sory-diarra-bun-pe-teren-savuros-la-declaratii-nae-imi-spunea-sa-ma-duc-la-joc-sa-ma-concentrez-reactia-atacantului-dupa-ce-a-facut-show-in-petrolul-dacia-unirea-19198445

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nae-constantin-la-superlativ-dupa-succesul-categoric-al-petrolului-cu-dacia-unirea-un-meci-bun-ma-bucur-ca-am-marcat-mai-mult-de-doua-goluri-cuvinte-mari-pentru-omul-partidei-19198364

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-faza-a-iii-a-11-meciuri-se-disputa-astazi-in-care-vor-evolua-si-sapte-cluburi-din-liga-2-primele-13-echipe-calificate-19197575

https://liga2.prosport.ro/seria-1/acte-petrolul-a-trimis-catre-primaria-ploiesti-proiectul-de-asociere-intre-cele-doua-parti-costel-lazar-suntem-la-momentul-la-care-putem-discuta-despre-asociere-nu-a-preluarii-cum-au-fo-19197910

Marius ANGHEL 30 Aug. 2021, 17:03 Liga 2
Pe aceeași temă