Massone e iar interesat de Pasculli, după ce s-a lovit de pretențiile antrenorilor români. Ce noi jucători au venit la Șoimii

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Sep. 2016, 11:41 Actualizat: 01 Sep. 2016, 12:01 Liga 2
Massone e iar interesat de Pasculli, după ce s-a lovit de pretențiile antrenorilor români.  Ce noi jucători au venit la Șoimii

Lucrurile se schimbă de la o oră la alta la Șoimii Pâncota. Marți, Angelo Massone a lăsat să se înțeleagă că a renunțat la idee aducerii ca antrenor a antrenorului Pedro Pablo Pasculli, dar, după ce a observat că nici tehnicienii români nu sunt mai ieftini, insistă la fostul campion mondial. Ziua în care acesta va sosi la Arad rămâne învăluită în mister, cum nici etapa în care vor debuta fotbaliștii străini în „alb-negru” rămâne necunoscută.

Francezul Birahim Sarr, egipteanul Ibrahim Sherif, dar și Episcopo Da Silva Facundo au semnat contracte cu Pâncota, dar își așteaptă cărțile verzi pentru a putea juca pe puncte în Liga a 2-a. Primii doi sunt mijlocași centrali, iar sud-americanul e fundaș stânga. În „cărți” ar mai fi și spaniolul Benjamin Cerezo, venit pe „fliera” Pavel Piroș.

Dar, la capitolul noutăți ar fi și câțiva jucători români. Din câte se pare, Dorinel Popa se va lăsa – până la urmă – înduplecat, Stoichițoiu a fost rezolvat, dar la Pâncota mai vin și Răzvan Dulap (20 de ani, fundaș central, ex. Universitatea Cluj) și Robert Vulpe (fundaș central, 23 de ani, crescut de Școala de Fotbal Gică Popescu).

Să mai spunem că marți și miercuri, echipa a efectuat antrenamente la Arena Ionuț Popa sub comanda lui Bebe Mitu și Călin Petrică, iar joi dimineață sunt așteptați pe gazonul din Șiria. Apoi, delegația Pâncotei va pleca vineri dimineață spre Călărași, unde, sâmbătă, joacă împotriva Dunării lui Adi Mihalcea.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Sep. 2016, 11:41 Actualizat: 01 Sep. 2016, 12:01 Liga 2
Pe aceeași temă