Marius Măldărășanu și FC Hermannstadt continuă seria invincibilității în play-off și după jocul retur cu Concordia. Antrenorul visează la o promovare cât mai rapidă: ”Aș vrea ca ultimul meci să nu mai conteze”

Răzvan STÎNGĂ 28 Apr. 2022, 22:57 Liga 2

Calculele hârtiei s-au respectat în partida dintre Concordia Chiajna și FC Hermannstadt, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 2, prima a acestei runde. Sibienii s-au impus fără mari probleme, cu 3-1, după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1.

Marius Măldărășanu, după Concordia Chiajna – FC Hermannstadt 1-3: ”Ne așteptam la un meci greu, foarte greu”

Marius Măldărășanu a remarcat faptul că a fost, totuși, un meci greu de gestionat în ciuda scorului. Antrenorul oaspeților a precizat, la finalul confruntării de la Chiajna, că adversarii au avut o prestație solidă, dar până la urmă echipa sa nu a avut de tras foarte mult pentru un succes, la cum s-au văzut lucrurile din fața televizorului.

Ne așteptam la un meci greu, foarte greu. Și suprafața pune probleme oricărei echipe care încearcă să paseze, iar ăsta este stilul nostru, încercăm. Până faci o preluare trebuie să așezi balonul, adversarul vine în presing și e mai greu. Îmi felicit băieții pentru că au câștigat trei puncte mari, contra unei echipe bune.

Sunt trei puncte importante în contextul în care veneam după un meci rău (n.r. – 0-0 cu Unirea Slobozia) și jucătorii au avut reacție după un meci mai slab”, a declarat Marius Măldărășanu, la microfonul Digi Sport.

Marius Măldărășanu, pe gânduri după accidentările lui Baba Alhassan și Alexandru Oroian 

Mai mult, FC Hermannstadt trebuie să se gândească la problemele medicale cu care s-a ales în urma disputei de la Chiajna. Și Marius Măldărășanu a recunoscut că e posibil ca Baba Alhassan și Alexandru Oroian să absenteze o perioadă după ce au acuzat ceva probleme medicale.

Alhassan a fost înlocuit la pauză, cu Ionuț Năstăsie, în timp ce Oroian a fost înlocuit în partea secundă, în minutul 67, în locul său fiind introdus Cosmin Bucuroiu. Rămâne de văzut care va fi verdictul medicilor în privința gravității situației celor doi.

Sunt ceva probleme și de la suprafață. Oroian nu prea are ritm pentru că nu prea a jucat, e normal, iar Baba are o problemă la gleznă. Sunt lucruri normale. E important că jucătorii care au intrat au făcut-o bine, au fost motivați. Acum, nu știm ce va fi în meciurile următoare, dacă vor fi schimbări, dar mă bucur că toți jucătorii au înțeles că trebuie să fim uniți.

Avem un lot valoros și numeros, nu pot juca decât 11 jucători și apar și ceva nemulțumiri pe undeva. E normal, ăsta e fotbalul”, a mai declarat Măldărășanu.

Și Daniel Paraschiv a ieșit acuzând probleme medicale, în minutul 59, când a fost înlocuit cu Buhăcianu, chiar și Balaure a acuzat dureri, el fiind schimbat în minutul 77 pe Blejdea.

Marius Măldărășanu speră ca în următoarele două etape FC Hermannstadt să promoveze în Liga 1

FC Hermannstadt a revenit, momentan, pe locul 2 în play-off-ul Ligii 2. A trecut cu două puncte peste Universitatea Cluj și s-a apropiat la un punct de liderul Petrolul, dar până acum acestea nu au jucat. Petrolul va întâlni, duminică, pe teren propriu, Steaua, în timp ce ardelenii vor evolua, sâmbătă, pe teren propriu, cu Unirea Slobozia.

Măldărășanu începe să calculeze din ce în ce mai des situația din aceste ultime etape din sezon și speră ca până la ultima rundă, cu Steaua, FC Hermannstadt să fie deja promovată în Liga 1.

M-aș bucura ca ultimul meci să nu mai conteze, să avem cu Petrolul și Cluj rezultate pozitive, dar nu știm. Întâlnim principalele contracandidate, iar apoi Steaua, o echipă foarte, foarte bună. Nu știu ce va fi, ne batem, acum suntem la un punct de locul 1, dar mai sunt meciuri de jucat din această etapă. Vom avea meciuri grele”, a mai afirmat Măldărășanu.

Daniel Paraschiv, Ionuț Năstăsie și Andrei Blejdea au adus victoria Hermannstadt-ului la Chiajna

FC Hermannstadt și-a adjudecat victoria cu Concordia Chiajna în urma golurilor lui Daniel Paraschiv (min. 25), Ionuț Năstăsie (min. 50) și Andrei Blejdea (min. 89). Ilfovenii restabiliseră egalitatea după golul lui Paraschiv (min. 39), dar au suferit, în cele din urmă, al patrulea eșec la rând în play-off.

Dacă FC Hermannstadt a urcat pe locul 2 în grupă, formația lui Ianis Zicu a rămas pe locul 5, cu 40 de puncte.

  • FC Hermannstadt în victoria cu 3-1 cu Concordia Chiajna: Iliev – Pantea, Bejan, I. Stoica (cpt.), Opruț – Alhassan (I. Năstăsie 46′), Mino Sota, Biceanu – Balaure (Blejdea 77′), D. Paraschiv (Buhăcianu 59′), Al. Oroian (Bucuroiu 67′);
    Rezerve neutilizate: I. Pop – Antoche, Tomșa, Issah, Hora;

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vulturi-cu-aripi-frante-fc-hermannstadt-castiga-la-chiajna-si-continua-cursa-pentru-promovarea-directa-concordia-trage-speranta-la-baraj-19229092

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-fc-hermannstadt-se-joaca-de-la-ora-2000-ilfovenii-au-pierdut-ultimele-trei-meciuri-sibienii-pot-revenit-pe-locul-2-19229002

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-intrebat-despre-viitorul-sau-la-poli-iasi-habar-nu-am-viitorul-nu-mi-l-decid-singur-antrenorul-recunoaste-ca-i-a-fost-frica-de-retrogradare-19229015

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jocul-cu-metaloglobus-penultimul-antrenament-pentru-poli-timisoara-inainte-de-baraj-ce-spun-nicolae-croitoru-si-cristian-bocsan-despre-meciul-cu-bucurestenii-19228998

https://liga2.prosport.ro/seria-1/paul-copaci-dezvaluiri-incredibile-despre-ce-se-intampla-la-viitorul-pandurii-club-de-la-care-se-bucura-ca-a-scapat-am-fost-mintiti-si-umiliti-s-ar-putea-regiza-un-film-de-oscar-dupa-aven-19228903

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-vrea-sa-dubleze-succesul-de-runda-trecuta-si-merge-la-victorie-pe-terenul-petrolului-argumentele-lui-daniel-oprita-si-jucatorii-deveniti-apti-pentru-derby-ul-de-pe-ilie-oana-19228973

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-eugen-trica-dat-afara-de-la-viitorul-pandurii-e-debandada-la-echipa-iar-fotbalistii-cu-salarii-mari-au-fost-notificati-19228941

Răzvan STÎNGĂ 28 Apr. 2022, 22:57 Liga 2
Pe aceeași temă