Marius Măldărășanu, după ce FC Hermannstadt s-a impus cu emoții în derby-ul cu Șelimbăr: ”E greu să te bucuri după o astfel de victorie”

Ovidiu BOICA 24 Oct. 2021, 14:06 Liga 2

FC Hermannstadt a câștigat la ultima fază a meciului derby-ul județean cu CS Comunal Șelimbăr, în etapa a 11-a a Ligii 2. Partida desfășurată cu sibienii gazde la Mediaș s-a încheiat cu o victorie cu 3-2, după ce la pauză au avut 2-0, iar în partea secundă șelimbărenii au egalat.

  • Valentin Buhăcianu a fost eroul meciului pentru FC Hermannstadt, cu cele trei goluri ale sale reușite în minutele 35, 39 și 90+5, în timp ce pentru CS Comunal Șelimbăr au marcat Alexandru Curtean (50 – penalty) și Adrian Cîrstean (75).

Marius Măldărășanu, după succesul cu Șelimbăr: ”Un joc de care, probabil, ne vom aduce aminte cu plăcere dacă ne vom atinge obiectivul”

Marius Măldărășanu, antrenorul echipei FC Hermannstadt, a afirmat, la finalul meciului de la Mediaș, că este bucuros pentru evoluția jucătorilor săi în primele 45 de minute. Fostul jucător al Rapidului le-a mulțumit suporterilor pentru susținere.

”E clar că, după o astfel de victorie, e greu să te bucuri. Băieții se bucură în vestiar, este foarte bine, e meritul lor, mă bucur că au crezut în ei până la capăt, dacă pot să spun așa, vizavi de acest joc, sunt bucuros pentru prima repriză, a fost un joc foarte bun, cu ocazii, am și avut 2-0, din păcate, ceva s-a întâmplat, am luat golul de 2-1 și pe urmă a apărut un pic teamă. Este un joc de care, probabil, ne vom aduce aminte cu plăcere dacă ne vom atinge obiectivul (n.r. – promovarea în Liga 1).

Pot spune, cu sinceritate, în numele echipei îmi cer scuze suporterilor pentru astfel de trăiri, nu este ușor, în fața televizorului, iar «Dacii», care au venit să ne susțină la hotel, o chestie foarte frumoasă, chiar vorbeam cu nea Marian Rada, dacă își aduce aminte de astfel de momente, pentru că le-am trăit și ca jucători, dar, repet, sunt victorii care sunt OK sau de care ne vom aduce aminte cu plăcere dacă ne vom atinge obiectivul la final”, a spus Măldărășanu.

  • FC Hermannstadt în meciul cu CS Comunal Șelimbăr: I. Pop – Pantea, I. Stoica, Bejan, Opruț – Alhassan (Plazonja 78′), Mino Sota – P. Petrescu (cpt.)(Balaure 78′), I. Năstăsie (Antoche 68′), C. Popescu (Al. Oroian 46′) – Buhăcianu. Rezerve neutilizate: Muțiu – Tomșa, Issah, Elbers, Sîntean.

FC Hermannstadt se ține aproape de lider

Cu 25 de puncte, FC Hermannstadt a revenit cel puțin pentru o zi pe locul 2 în Liga 2. ”U” Cluj (27 puncte) a câștigat meciul cu Unirea Dej, desfășurat duminică, iar luni poate fi depășită și de Concordia, dacă echipa ilfoveană câștigă cu FC Brașov. Liderul Petrolul (30 puncte) rămâne la cinci puncte în față.

În etapa a 12-a, FC Hermannstadt are meci în deplasare la FC Brașov, la 30 octombrie, de la ora 13:00.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

Ovidiu BOICA 24 Oct. 2021, 14:06 Liga 2
Pe aceeași temă