Ghinioanele se țin lanț de Marius Cătinean! Căpitanul Unirii Dej, a doua accidentare gravă în mai puțin de doi ani: ”Va lipsi șase luni”

Andrei PASCU 04 Oct. 2023, 15:19 Liga 2
Ghinioanele se țin lanț de Marius Cătinean! Căpitanul Unirii Dej, a doua accidentare gravă în mai puțin de doi ani: ”Va lipsi șase luni”

Veste teribilă primită de Unirea Dej și de căpitanul Marius Cătinean! Fotbalistul de 27 de ani s-a accidentat în partida din etapa a 7-a, cu Unirea Slobozia, și s-a ales cu ruptură completă de ligament încrucișat anterior. Va sta departe de gazon pentru jumătate de an, până în primele luni din anul următor.

Miercuri, 4 octombrie 2023, Marius Cătinean s-a operat.

Marius Cătinean, căpitanul echipei Unirea Dej, o nouă accidentare gravă

Marius Cătinean, căpitanul Unirii Dej până la momentul accidentării din partida cu Unirea Slobozia, a prins patru partide în acest sezon de Liga 2, 269 de minute. În duelul cu formația din Slobozia a ieșit de pe teren în prima jumătate de oră.

În noiembrie anul trecut, Marius Cătinean s-a întors pe teren după aproape opt luni de pauză, în care a tras din greu să revină după o altă accidentare gravă. A suferit o ruptură de tendon ahilian în martie 2022, iar după o perioadă lungă de recuperare a început antrenamentele, asta la finalul anului trecut.

Marius Cătinean, în duel pentru minge cu Ionuț Năstăsie, de la CSC Șelimbăr, a jucat în patru meciuri în acest sezon pentru Unirea Dej. Foto: Cătălin Crăciun
Marius Cătinean, în duel pentru minge cu Ionuț Năstăsie, de la CSC Șelimbăr, a jucat în patru meciuri în acest sezon pentru Unirea Dej. Foto: Cătălin Crăciun

Marius Cătinean, 38 de meciuri în Liga 2 pentru Unirea Dej

Marius Cătinean, născut la 13 septembrie 1996, la Târgu Mureș, a ajuns la Unirea Dej în urmă cu mai bine de cinci ani, în iulie 2018, de la FC Hermannstadt. În total, Cătinean are 38 de meciuri pentru clujeni în Liga 2. Încă nu a reușit să înscrie.

Căpitanul Unirii Dej, Marius Cătinean s-a accidentat grav în partida Unirea Slobozia, primind o veste teribilă de la medici: ruptură completă LIA (ligament încrucișat anterior). Operația suferită azi a reușit, însă el va lipsi de pe teren cel puțin 6 luni.

Însănătoșire grabnică, Căti!”, a anunțat Unirea Dej.

La ultimul meci, cel de la Piatra Neamț, cu Ceahlăul, jucătorii Unirii Dej au avut un mesaj pentru Marius Cătinean: ”Suntem alături de tine Căti!” Foto: Denis Grosu / Sport Pictures

Unirea Dej stă rău în Liga 2 după opt etape

În opt meciuri jucate în acest sezon de Liga 2, Unirea Dej a bifat două victorii, un egal și cinci eșecuri. Are 7 puncte și ocupă locul 18 din 20 de echipe, la egalitate cu următoarele două echipe de deasupra ei, Metaloglobus și CS Tunari. În runda a 8-a, echipa din Dej a jucat pe terenul formației CSM Ceahlăul, contra căreia a pierdut cu 0-1.

În runda a 9-a, clujenii vor întâlni, pe teren propriu, CSC Dumbrăvița, ocupanta locului 7, cu 12 puncte.

Foto principal: Flaviu Buboi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-fk-miercurea-ciuc-si-ceahlaul-dau-sapte-jucatori-la-nationala-u18-19287573

https://liga2.prosport.ro/special/harta-puterii-in-fotbalul-romanesc-de-astazi-vezi-unde-e-judetul-tau-in-topul-national-2023-dupa-examenul-de-capacitate-fotbalistica-ce-surprize-uriase-sunt-raportat-la-populatie-si-puterea-economic-19287561

https://liga2.prosport.ro/program-tv/etapa-a-9-a-a-ligii-2-incepe-de-joi-se-termina-luni-si-va-avea-patru-partide-televizate-derby-ul-dintre-primele-doua-clasate-are-loc-duminica-19287557

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-acuza-arbitrajul-din-ultimele-meciuri-de-liga-2-19287544

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/dorin-toma-antrenor-secund-la-sc-otelul-galati-19287546

Andrei PASCU 04 Oct. 2023, 15:19 Liga 2
Pe aceeași temă