Marius Cătinean a jucat pentru Unirea Dej după opt luni! A purtat banderola cu Gloria Buzău: ”A fost o senzație foarte frumoasă. Ultimele luni au trecut greu”

Răzvan STÎNGĂ 15 Nov. 2022, 14:11 Liga 2
Marius Cătinean a jucat pentru Unirea Dej după opt luni! A purtat banderola cu Gloria Buzău: ”A fost o senzație foarte frumoasă. Ultimele luni au trecut greu”

Marius Cătinean (26 de ani) s-a întors pe teren după aproape opt luni, în care a tras din greu să revină după o accidentare. A suferit o ruptură de tendon ahilian în martie, iar după o perioadă lungă de recuperare a început antrenamentele, la începutul lunii octombrie.

În weekendul trecut, în etapa a 14-a a Ligii 2, a fost trimis pe teren de Dragoș Militaru. A evoluat o repriză cu Gloria Buzău, scor 2-3.

Marius Cătinean a revenit la Unirea Dej după aproape opt luni

Marius Cătinean, unul din căpitanii Unirii Dej până la momentul accidentării, disputase ultima partidă oficială la 19 martie, în sezonul trecut de Liga 2, în play-out, cu Unirea Constanța, scor 2-1 pentru clujeni. În total, în anul fotbalistic precedent a evoluat în 19 partide de campionat.

Revenit la antrenamente în urmă cu o lună, este de așteptat ca Marius Cătinean să intre treptat în echipă, iar Dragoș Militaru să îi ofere mai multe minute odată cu trecerea timpului, când va fi din ce în ce mai bine din punct de vedere fizic. Asta s-a întâmplat cu Gloria Buzău, partidă în care a intrat la pauză.

Mă bucur că am revenit, a fost o senzație foarte frumoasă să fiu iar alături de colegii mei. Am încercat să îi ajut, dar din păcate nu am câștigat. A fost un joc în care ei au profitat de greșelile noastre, puțin arbitrajul ne-a ciupit, așa cum a fost la ultimele meciuri.

Eu zic că am făcut un meci bun și puteam să scoatem cel puțin un punct. Sper să luăm cele trei puncte din meciul următor.

Ultimele șapte luni au trecut foarte greu pentru mine, dar mă bucur că am revenit și sper să fiu mai puternic decât eram înainte”, a declarat Marius Cătinean la finalul partidei cu Gloria Buzău.

Marius Cătinean, născut la 13 septembrie 1996, la Târgu Mureș, a ajuns la Unirea Dej în urmă cu mai bine de patru ani, în iulie 2018, de la FC Hermannstadt.

Unirea Dej, pe loc de play-off în acest moment

În ultimele trei etape din Liga 2, Unirea Dej nu a mai reușit să câștige. A luat doar un punct, fiind privată de patru lovituri de pedeapsă (două cu Concordia Chiajna, un penalty cu Steaua și un penalty cu Gloria Buzău) și riscă să cadă sub locurile de play-off, acum fiind pe locul 6, cu 25 de puncte, la egalitate cu trei echipe de deasupra ei, Gloria Buzău, Poli Iași și FK Miercurea Ciuc.

În cazul în care SC Oțelul va învinge Minaur Baia Mare, marți, atunci Unirea Dej va termina etapa pe locul 7. Clujenii au ocazia să bifeze un nou succes, care să le dea moral, în etapa a 15-a, cu Unirea Slobozia, în deplasare.

Foto: Riti Jozsef / Unirea Dej
Video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-magdas-mesaj-cu-perdea-dupa-erorile-de-arbitraj-pe-banda-rulanta-impotriva-echipei-unirea-dej-refuz-sa-cred-ca-are-cineva-ceva-cu-noi-clujenii-risca-sa-piarda-sponsori-19253812

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-mai-obtine-o-victorie-in-liga-2-invinge-unirea-dej-dupa-un-meci-spectaculos-iar-adrian-mihalcea-e-incantat-impresiile-antrenorului-19253792

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-o-alta-victima-a-arbitrilor-greseli-fara-numar-in-liga-2-intr-o-singura-etapa-dragos-militaru-s-a-saturat-sa-vorbeasca-de-nedreptatile-care-i-se-fac-nici-nu-ma-mai-obosesc-19253776

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-oferta-din-superliga-cine-l-a-contactat-pe-antrenorul-care-face-minuni-in-liga-2-cu-unirea-dej-raspunsul-a-venit-fara-ezitare-19253592

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-14-sase-meciuri-incep-de-la-ora-1100-printre-care-si-derby-ul-suferintei-dintre-poli-timisoara-si-metaloglobus-19253418

Răzvan STÎNGĂ 15 Nov. 2022, 14:11 Liga 2
Pe aceeași temă