Marian Rada, noul ”secund” al lui Marius Măldărășanu la FC Hermannstadt! I-a luat locul lui Marian Botea, care fusese prezentat în urmă cu mai puțin de o săptămână

Răzvan STÎNGĂ 30 Jun. 2021, 12:42 Liga 2
Marian Rada, noul ”secund” al lui Marius Măldărășanu la FC Hermannstadt! I-a luat locul lui Marian Botea, care fusese prezentat în urmă cu mai puțin de o săptămână

Marian Rada este noul antrenor secund al echipei FC Hermannstadt.

Dacă inițial s-a zvonit pe seama faptului că ar veni la clubul din Sibiu pe postul de director tehnic, în cele din urmă Rada a fost prezentat drept noul ”secund” al ”principalului” Marius Măldărășanu.

Marian Rada, antrenor secund la FC Hermannstadt 

Marian Rada a venit în locul lui Marian Botea care, potrivit sibienilor, a renunțat la post din pricina anumitor probleme personale. Marian Rada a fost ultima dată antrenor secund la Poli Iași, iar anterior a mai îndeplinit aceeași funcție la Mouscron (Belgia) și Rapid.

După retragerea din cariera de fotbalist, Rada a mai ocupat și alte poziții la anumite cluburi din România, manager și director tehnic.

”Marian Rada face parte acum din staff-ul condus de Marius Măldărășanu și ocupă funcția de antrenor secund. Tehnicianul în vârstă de 61 de ani îl înlocuiește astfel pe Marian Botea, care a renunțat la acest post din motive personale. Marian Rada este din București, iar ca fotbalist a evoluat la Rapid București și la Universitatea Craiova, echipe la care a strâns 189 de meciuri în Liga 1.

De asemenea, fostul fundaș central a bifat și două selecții la Echipa Națională a României în anul 1986. S-a retras în anul 1991, moment în care a început cariera în antrenorat. Marian Rada a fost antrenor secund la Rapid București, Mouscron (Belgia) și director tehnic la Rapid București și Poli Iași”, este prezentat Marian Rada de FC Hermannstadt.

Marian Botea fusese numit ”secund” în urmă cu nici o săptămână 

Marian Botea, omul al cărui rol a fost preluat acum de Marian Rada, venise la FC Hermannstadt recent, fiind prezentat de club din urmă cu mai puțin de o săptămână. Marius Măldărășanu îl mai are în staff, în funcția de antrenor secund, și pe Laurențiu Costache.

FC Hermannstadt se pregătește de primul amical și cantonament 

FC Hermannstadt va face un cantonament în afara țării, dar a programat și două meciuri în afara stagiului de pregătire, unul înainte și unul după. Prima partidă de verificare a sibienilor a fost programată pentru 3 iulie, de la ora 11:00, cu Gaz Metan Mediaș, în deplasare.

Apoi, pe 4 iulie sibienii vor pleca într-un cantonament în Slovenia, unde vor sta până pe 16 iulie. După revenirea în țară, pe 24 iulie mai exact, tot de la ora 11:00, echipa lui Marius Măldărășanu va disputa un amical cu Viitorul Șelimbăr.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Răzvan STÎNGĂ 30 Jun. 2021, 12:42 Liga 2
Pe aceeași temă