FC Hermannstadt vrea să revină în Liga 1 cu staff și conducere formate din oameni cu trecut rapidist. Marian Rada, în negocieri cu clubul sibian

Andrei PASCU 28 Jun. 2021, 19:09 Liga 2
FC Hermannstadt vrea să revină în Liga 1 cu staff și conducere formate din oameni cu trecut rapidist. Marian Rada, în negocieri cu clubul sibian

La FC Hermannstadt se conturează, la nivelul staffului și conducerii, o echipă de oameni cu trecut rapidist. După numirea lui Dănuț Coman în funcția de președinte, iar mai apoi instalarea lui Marius Măldărășanu ca antrenor principal, sunt șanse mari ca o nouă alegere în conducere să implice un om cu trecut alb-vișiniu.

Marian Rada, în negocieri cu FC Hermannstadt pentru o poziție în conducere 

În negocieri cu FC Hermannstadt se află Marian Rada (61 de ani), conform 1923.ro. Se pare că acesta chiar a căzut la înțelegere cu clubul, urmând să fie prezentat oficial în scurt timp. Sursa amintită mai precizează faptul că postul lui Marian Rada va fi, cel mai probabil, acela de director tehnic.

Marian Rada nu este implicat în vreun proiect în acest moment, ultima dată activând ca antrenor secund la Poli Iași, în mandatul lui Nicolo Napoli. Înainte de acest rol, el a mai îndeplinit, tot la clubul din Moldova, chiar funcția de director tehnic, pe care ar veni la FC Hermannstadt.

În timp, Marian Rada a ocupat mai multe poziții în cadrul mai multor cluburi, fiind chiar și antrenor secund al grupării belgiene Mouscron, în mandatul lui Mircea Rednic, dar și manager la ACS Berceni și Rapid.

FC Hermannstadt, strategie schimbată după retrogradarea în Liga 2 

După retrogradarea în Liga 2, s-a adus în discuție, la nivel de zvon, faptul că FC Hermannstadt ar putea să întrerupă activitatea, dar în cele din urmă clubul a dat drumul la treabă. A făcut mai multe transferuri, câteva dintre ele destul de importante, aducând jucători importanți de Liga 2, dar și la nivelul conducerii și staffului tehnic.

Marius Măldărășanu își face echipa cu care vrea să readucă formația din Sibiu în Liga 1, iar de curând și-a completat-o cu încă un antrenor secund. După venirea lui Laurențiu Costache în această poziție, a fost comunicată și cooptarea lui Marian Botea. Acum, iată, este pe cale să fie completată și partea conducerii, prin venirea lui Marian Rada.

În primul rând trebuie să reconstruim această echipă. Timpul nu ne va permite. Începe noul campionat, un campionat în care trebuie să fim foarte buni. Am nevoie de toată lumea pentru această reconstrucție a echipei, pentru îndeplinirea obiectivului pe care ni l-am propus, acela de a promovarea în prima ligă. Am nevoie ca toți oamenii din preajma echipei să fie lângă noi, lângă echipă, am nevoie suporteri. Știu ce înseamnă suporterul, știu ce înseamnă ca acei oameni care vin la stadion să fie mulțumiți de evoluția echipei și de rezultatele echipei.

Sper ca împreună să readucem Sibiul în primul eșalon fotbalistic, iar cu toții să fim mândri de realizările noastre”, spunea Dănuț Coman, în momentul în care a venit la FC Hermannstadt.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/masuri-de-relaxare-suplimentare-care-dau-dreptul-echipelor-sa-deschida-stadioanele-la-50-la-suta-din-capacitate-in-cazuri-speciale-e-permisa-ocuparea-tuturor-locurilor-comunicatul-mts-19190697

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-noul-sezon-de-liga-2-editia-2021-2022-se-va-desfasura-exact-pe-modelul-celui-recent-incheiat-in-play-out-se-joaca-tot-doar-meciuri-tur-19190633

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-eugen-beza-a-rupt-tacerea-dupa-barajul-care-i-a-adus-echipei-fc-hermannstadt-retrogradarea-in-liga-2-antrenorul-nu-regreta-experienta-ca-principal-la-trupa-sibiana-ce-ar-19190551

 

 

 

Andrei PASCU 28 Jun. 2021, 19:09 Liga 2
Pe aceeași temă