Marian Rada îi va fi rival Rapidului în campionat. Antrenorul a fost instalat pe banca unei echipe din Seria I

Marius ANGHEL 24 Nov. 2015, 12:36 Liga 2
Marian Rada îi va fi rival Rapidului în campionat.** Antrenorul a fost instalat pe banca unei echipe din Seria I

Aflătă în ultima perioadă sub conducerea jucătorului Epaminonda Nicu și a „secundului” Nelu Prună, echipa ACS Berceni n-a avut un parcurs strălucit în acest sezon de Liga 2. Ilfovenii nu au emoții cu retrogradarea, însă nu sunt aproape nici de locurile care duc la play-off. Cu 16 puncte acumulate în 13 meciuri, gruparea de lângă Capitală e la cinci puncte în spatele Rapidului din Suceava, echipă ce se află pe ultimul loc ce asigură calificarea în play-off. Pentru a forța pătrunderea în prima jumătate a clasamentului Seriei I, conducerea clubului susținut de autoritățile locale din Berceni a decis să producă o schimbare. Astfel, au numit un nou antrenor principal și au adus și un manager general. În ultimele trei meciuri ale acestui an, cu Dunărea Călărași (acasă, miercuri), cu Dacia Unirea Brăila (deplasare, sâmbătă) și cu Bucovina Pojorâta (acasă, prima sâmbătă din decembrie), echipa ilfoveană are ca obiectiv doar victoria.

Noul antrenor al celor de la ACS Berceni e Marian Rada (55 ani), iar manager general a fost numit impresarul Dumitru Tudor.

Rada revine astfel pe banca unei echipe după ce din luna ianuarie a acestui an a stat pe tușă. În cariera sa de antrenor, Marian Rada a pregătit o singură echipă, pe Rapid București. Noul antrenor al Berceniului îi va fi astfel rival în campionat clubului de care este legat sufletește și de care și-a legat toată activitatea.

Informația a fost comunicată de noul manager general al ilfovenilor. „Dragi prieteni, începând de azi, 23.11.2015 sunt oficial în funcția de manager general al echipei ACS Berceni. Sper ca în viitor voi reuși împreună cu staff-ul tehnic să aduc echipa cât mai sus și să ne batem pentru promovare! Obiectivul pentru acest sezon este accederea în play-off. Odată cu venirea mea, vreau să anunț și punerea în funcția de antrenor principal al lui Rada Marian, care mâine va conduce primul antrenament”, a scris cel poreclit „Ciorbă” pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu două săptămâni, FC Rapid se impunea la Berceni cu 2-1, după un meci greu, în care a beneficiat de două lovituri depeapsă ușor primite. Partida retur este programată pe 4 aprilie, astfel că Rada mai are de așteptat până să-i fie rival echipei sale de suflet.

9 este locul ocupat în acest moment de ACS Berceni în clasamentul Seriei I a Ligii 2, cu 16 puncte acumulate după 13 meciuri

Marius ANGHEL 24 Nov. 2015, 12:36 Liga 2
Pe aceeași temă