Mărginean a visat la Fedele și Ivanov, însă aceștia nici n-au vrut să audă de FC Brașov. Bogdan Vasile spune de ce n-a mai rămas la echipă

Adi MARICA 02 Feb. 2022, 12:12 Liga 2
Mărginean a visat la Fedele și Ivanov, însă aceștia nici n-au vrut să audă de FC Brașov. Bogdan Vasile spune de ce n-a mai rămas la echipă

Președintele FC Brașov, Ioan Mărginean (foto principal), a purtat discuții cu cei de la Universitatea Craiova pentru mijlocașii Matteo Fedele și Antoni Ivanov, ambii trecuți pe lista neagră la începutul acestui an de Laurențiu Reghecampf. Pe Ivanov, Mărginean îl cunoaște foarte bine din perioada în care bulgarul a jucat la Gaz Metan Mediaș.

Chiar dacă FC Brașov intenționa să suporte cam 20 la sută din salariile celor doi, fotbaliștii nici nu au vrut să audă de varianta de a juca în Liga 2.

Ivanov a ajuns sub formă de împrumut la Dinamo, iar Fedele (foto, în text) a încheiat conturile cu oltenii și va juca  în Malta, la formaţia Hamrun Spartans.

Bogdan Vasile, despre refuzul de a se mai prezenta la antrenamentele Brașovului: ”Dacă mă accidentez, eu ce fac?”

În cantonamentul celor de la FC Brașov de la Târgu Secuiesc a fost prezent, timp de o săptămână, și mijlocașul Bogdan Vasile, care în prima parte a sezonului a jucat la liderul din Seria a 5-a a Ligii 3, AFC Odorheiu Secuiesc. Fotbalistul de 27 de ani a mai trecut în cariera sa pe la Academia Hagi, echipa de tineret a celor de la FCSB, FC Voluntari, Chindia Târgoviște, Zimbru Chișinău, Dunărea Călărași, ASU Poli Timișoara, Unirea Slobozia și AFC Odorheiu Secuiesc.

Deși antrenorul Călin Moldovan dorea să-l mai vadă la lucru și în această săptămână, fotbalistul a refuzat motivând că nu riscă o accidentare ținând cont că nu are contract.

Bogdan Vasile a jucat o repriză în amicalul câștigat cu 7-2 în fața celor de la Olimpic Zărnești, după care s-a pregătit câteva zile sub comanda lui Călin Moldovan, însă a ratat ultimul amical, 3-2 cu KSE Târgu Secuiesc din cauza unei accidentări minore.

”Cei de la FC Brașov doreau să vin la antrenamente și în această săptămână, însă am decis să nu mă mai prezint fără să am contractul pe masă. Dacă mă accidentez, eu ce fac? Discuția inițială cu cei din conducere a fost să mă vadă cum stau din punct de vedere fizic, nu să dau probe! Totuși, am atâția ani și promovări din Liga 2 în prima ligă!”, a spus Bogdan Vasile (foto, în tricoul Unirii Slobozia), cel care își va încerca norocul în altă parte.

Test la Miercurea Ciuc cu AFC Odorheiu Secuiesc

FC Brașov va juca astăzi, de la ora 13:00, la Miercurea Ciuc, al treilea amical al iernii. Elevii lui Călin Moldovan se vor duela cu AFC Odorheiu Secuiesc,  liderul din Seria a 5-a a Ligii 3.

Călin Moldovan nu va conta în acest joc pe serviciile a trei jucători, Vlad Boția, Iulian Drăgoi și Vasile Constantin, toți cu probleme medicale.

În această săptămână, brașovenii vor mai juca sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi OSK 2 (locul 3 în Seria 5), echipă antrenată de brașoveanul Sandu Andrași.

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/a-plecat-de-la-universitatea-craiova-fedele-19404252

 

Adi MARICA 02 Feb. 2022, 12:12 Liga 2
Pe aceeași temă